11/25 anonim válasza:
Engem viszont tényleg érdekel,légyszi ird meg:)
8-as voltam.
12/25 A kérdező kommentje:
16. hét, a nemét én sem tudom még:-) Azért akartam hátha itt segítetek, talán van valakinek ehhez szeme:-) köszönöm a tippeket
2013. ápr. 7. 16:26
13/25 A kérdező kommentje:
Amúgy kedves 8as titkon remélem a te tipped lesz a jó....:-)))
2013. ápr. 7. 16:27
14/25 anonim válasza:
akkor én is csak egy hetet tévedtem :P 3as voltam,mikor mész Uh-ra?nekem 16hetesen mondták meg a nemét
32hkm
15/25 A kérdező kommentje:
De jó hogy te már tudod,:-))) Kisfiú vagy kislány? Első baba? Erre felénk a 12 hetes után legalább is az én dokim nem csinál csak 20 hetesen uh-t-( ha ott nem látszik , azután ugyis megyünk 4D re.
2013. ápr. 7. 18:51
16/25 anonim válasza:
De jó,a hetet már biztos eltaláltam:) Akkor remélem a nemét is elfogom:)
A bunkókkal meg ne foglalkozz,biztos front van:)
8-as
17/25 anonim válasza:
abba mi bunkó volt hogy kértem írja meg a választ mikor már 1 napja tette fel a kérdést?
ebben mi volt a kötekedés?
jézusom inkább nálatok van front.
18/25 A kérdező kommentje:
Kedves 8-as remélem én is hogy eltaláltad:-) /Ha front van remélem a meleg jön már/
2013. ápr. 7. 19:57
19/25 anonim válasza:
Elég szomorú,hogy észre sem veszed mit és hogyan irsz!Ha ez nem bunkóság amiket irtál,akkor én biztos egy másik bolygón élek,mert ha én kérek valamit mindig a légyszives szót használom.
20/25 A kérdező kommentje:
Sajnos vannak ilyen emberek, itt is , fellépnek hogy belekössenek a másikba , már az első hozzászólása is baromság volt h nem is pocak, hogy lehet ilyet írni egy boldog kismaminak?! Beteg elme, aki unatkozik és másokat probál megbántani névtelenül ilyen oldalakon.... amugy nem sikerült:-))) inkább sajnállak, jól elbánt veled a sors... hogy ebben éled ki magad.
2013. ápr. 8. 10:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!