Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki melyik terhesvitamint szedi?

Ki melyik terhesvitamint szedi?

Figyelt kérdés
Én most kezdem el a Femibion 800-at 9.hétet kezdem most. Elég drága, valami hasonló összetevőset és megbízhatót tudnátok ajánlani a 13.héttől? Árat is írjatok kérlek, köszi! :)
2013. ápr. 5. 17:03
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Én most szedem még a hajvitaminom (Jutavit Kálcium-Magnézium-Cink) remélem ez nem baj mellé, szerintem kb már csak 1,5 havi adag van abból. Először megpróbálom majd a Gravidát. Ki mit érzett, hogy nem bírta a gyomra? Émelygés, hányás, görcs?
2013. ápr. 6. 08:18
 12/13 anonim ***** válasza:
Én a Gravidától addig hánytam, amig el nem olvastam a használati útmutatót, hogy este kell bevenni.
2013. ápr. 6. 10:26
 13/13 anonim ***** válasza:

10-es vagyok. A gravida bevétele után 10 percen belül erős hányinger jött rám. Az első pár napban nem, később jött elő. Volt, hogy végül bent maradt, volt, hogy ki is hánytam. Próbáltam délben, este, evés közben, evés után, jóval evés után, felezve is. Felezve bent maradt, de nagyon émelyegtem tőle. Végül úgy voltam, hogy ha nem muszáj, nem szenvedek. :)

De egyáltalán nem biztos, hogy te is rosszul leszel tőle. Van, aki a Femibiontól van ugyanígy, nekem meg az jött be.

2013. ápr. 6. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!