Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Írnátok 32. hetes uh-n mért...

Írnátok 32. hetes uh-n mért adatokat? BPD, AC, FL? 312-es AC nem sok?

Figyelt kérdés
Eddig még mindig több volt az AC, az éppen aktuális terhességi hétnek megfelelőnél. Ez lehet baj?
2013. ápr. 4. 20:15
 1/5 anonim ***** válasza:

BPD: 82 mm

AC: 283 mm

FL: 64 mm

A lányom született 312-es AC-vel a 38. héten, nagyon csinosan, lapos hassal. :)

Neki mindig kevesebb volt, mint amennyinek elvileg lenni kellett volna, én meg ezért izgultam. De a doki megnyugtatott, h semmi gáz, nem feltétlen születik minden gyerek nagy pocakkal. :)

2013. ápr. 4. 20:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia.

Ezek a méretek pont 32 hetesek:

-BPD:82 mm

-OFD:103 mm

-HC:279 mm

-AC:316 mm

-FL:60 mm.

35+2 hkm

2013. ápr. 4. 21:39
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

2. válaszoló! Nekem is majdnem hajszálra ugyanezek a méreteim (1-2 mm eltérések vannak). Megnyugodtam, akkor nem csak az én kisbabám pocakja nagy:)A többi érték miatt nem izgulok.

És neked mit "jósoltak"? Nagy babád lesz? Súlyt nem becsültek véletlenül 32. hetesen? Én csak a neten kalkuláltam, aszerint 2,4 kg.

2013. ápr. 5. 09:20
 4/5 anonim ***** válasza:

2-es vagyok:

Hát sem én,sem a férjem nem vagyunk nádszál alkatok,szóval meg is lepődnék,ha vékony babánk születne :)

Nekem 32 hetesen 1800g-ra becsülték a súlyát.Jövőhéten megyek UH-ra,majd akkor megkérdezem a dokit,hogy most mennyinél tartunk :) Félek attól,hogy lesz vagy 4 kilós :/

Ő lesz nekem az első babám,és rögtön elsőre nem is tudom,hogy hogyan tudnék megszülni egy óriás bébit?!

2013. ápr. 5. 14:06
 5/5 anonim ***** válasza:

A súlybecslésre szerintem egyáltalán nem lehet adni. Nagyon mellé tudnak lőni.

Szülés előtt 2 nappal a lányomat 3300-3500 g körül jósolták, ehhez képest megszületett 2950-nel.

Egy ismerősömnek most született meg a kisfia 3750-nel, szegény alig bírta megszülni. Sosem mondták neki, hogy a testalkatához képest óriásbébi van benne, ráadásul nem is volt nagy pocakja.

2013. ápr. 5. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!