Székesfehérvári szülésznő?
Figyelt kérdés
Szülésznő téren kit ajánlanátok Székesfehérváron?Még messze van ugyan a szülésem, de azért gondolom nem árt ha időben felkérem.. Elérhetőséget is adnátok?Köszönöm2013. ápr. 4. 20:06
1/2 morisszon válasza:
Szia!
Én a második babómnál is Kistelekiné Mocsonoki Zsuzsannát választottam. Tényleg idejében jó ha kiválasztod a szülésznőt, mert limitálva van náluk, hogy havonta mennyi szülést vállalhatnak. Én személyesen voltam bent nála a kórházban először, ott elmondott mindent a szüléssel kapcsolatban és megadta a privát mobilszámát. Viszont a székesfehérvári szülészeten szerintem egytől egyig az összes szülésznő végtelenül kedves és segítőkész!!!!! Az ismerőseim körébe szinte mindenki másnál szült és mindenki megvolt elégedve!!!!!
Boldog babavárást!
26 hetes kismama
2/2 anonim válasza:
Én Bozsa Anikót tudom ajánlani
vagy Bódás Szilvit!!
Mindegyiknek megvan az elérhetősége! CSak írj priváton és szívesen megadom és ha kell szívesen válaszolok az összes kérdésedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!