Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Székesfehérvári szülésznő?

Székesfehérvári szülésznő?

Figyelt kérdés
Szülésznő téren kit ajánlanátok Székesfehérváron?Még messze van ugyan a szülésem, de azért gondolom nem árt ha időben felkérem.. Elérhetőséget is adnátok?Köszönöm

2013. ápr. 4. 20:06
 1/2 morisszon ***** válasza:

Szia!

Én a második babómnál is Kistelekiné Mocsonoki Zsuzsannát választottam. Tényleg idejében jó ha kiválasztod a szülésznőt, mert limitálva van náluk, hogy havonta mennyi szülést vállalhatnak. Én személyesen voltam bent nála a kórházban először, ott elmondott mindent a szüléssel kapcsolatban és megadta a privát mobilszámát. Viszont a székesfehérvári szülészeten szerintem egytől egyig az összes szülésznő végtelenül kedves és segítőkész!!!!! Az ismerőseim körébe szinte mindenki másnál szült és mindenki megvolt elégedve!!!!!

Boldog babavárást!

26 hetes kismama

2013. ápr. 6. 15:37
 2/2 anonim ***** válasza:

Én Bozsa Anikót tudom ajánlani

vagy Bódás Szilvit!!

Mindegyiknek megvan az elérhetősége! CSak írj priváton és szívesen megadom és ha kell szívesen válaszolok az összes kérdésedre.

2013. ápr. 8. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!