Nekem is tippeltek? Esetleg a koromat is megtippelitek?
Na igen ez is nagyon nagy dolog ám. Én 24 leszek és még él dédimamám, ismertem a másik dédimamám és dédipapámat is.
A nagyszüleim pedig mind a 4-en élnek :)
Már dédunokájuk is van, unokatesómnak van egy 7 hónapos gyereke :)
Csodálatos dolog az ilyen család. Ismerek olyat, ahol már a nagymamát sem érte meg a gyerek :( Nem lennék a helyében szegénykének.
Akkor kapaazkodjatok meg!:D anyumat az anyuja 16 evesen szulte. Engem anyum 20 evesen, en meg 24 eves vagyok es 15 hetes:))))
A nagyim dedi lesz 61 evesen:))))) anyukam 45 evesen nagymama:D
Azta mindenit szerintem azért ekkora a pocid leszámítva hogy harmadik babó, mert alacsony lehetsz nem? Szerintem max 164.?? Így van majd írd már meg.
A másik hogy annyira nevettem aki írta hogy felnőtt nem használ hófehérkés párnát és hozzátenném hogy de RÓZSASZÍN bilit se :DD
Egyébként gratulálok és hatttalmas pocak, mondanak valamit mekkora lesz a fiúcska??
:D hát ezen most behaltam. Pár napja kezdtük el a bilizést a picivel, lassan már 2 éves lesz:)
Hát, én a becslésekbe nem hiszek, de 32 hetesen mondtak rá 1800 grammot. Most már 2 kiló felett lehet ezek szerint.
165 centi vagyok:D
Neha teljesen ugy erzem magam mint egy ogre. :D hiztam 4-5kgt ami csak a fenekemre derakamra es oda felulre a combomra ment........!!! Azert 75nel remelem nem leszek sokkal tobb:D jo mindegy, mondom ezt ugy, hogy csoki nyuszit zabalok:D mindegy. :D
Menmyit hiztal terhesseged alat kerdezo!? En alaphangon vekonyabb testalakatu vagyok...demegugrott a merce...171cm vagyok!
Én is nagyon nagynak érzem már magam és zavar hogy nem látok semmit a hasamtól:D
Eddig 5 kilót híztam, most elkezdtem vizesedni úgyhogy lehet már többet is híztam. Hétfőn megyek védőnőhöz meg dokihoz, hát kíváncsi leszek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!