Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nekem is tippeltek? Esetleg a...

Nekem is tippeltek? Esetleg a koromat is megtippelitek?

Figyelt kérdés

:D

[link]

[link]

2013. ápr. 4. 15:36
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

Na igen ez is nagyon nagy dolog ám. Én 24 leszek és még él dédimamám, ismertem a másik dédimamám és dédipapámat is.

A nagyszüleim pedig mind a 4-en élnek :)

Már dédunokájuk is van, unokatesómnak van egy 7 hónapos gyereke :)

Csodálatos dolog az ilyen család. Ismerek olyat, ahol már a nagymamát sem érte meg a gyerek :( Nem lennék a helyében szegénykének.

2013. ápr. 4. 16:12
 32/42 A kérdező kommentje:
Az én gyerekeimnek is viszonylag "fiatal" a dédiszülők. Sokat is járnak látogatóba:) Hát nem könnyű ilyen fiatalon, dehát én vállaltam:D
2013. ápr. 4. 16:16
 33/42 anonim ***** válasza:

Akkor kapaazkodjatok meg!:D anyumat az anyuja 16 evesen szulte. Engem anyum 20 evesen, en meg 24 eves vagyok es 15 hetes:))))

A nagyim dedi lesz 61 evesen:))))) anyukam 45 evesen nagymama:D

2013. ápr. 4. 16:17
 34/42 A kérdező kommentje:
Én 17 évesen szültem a legnagyobbat :D
2013. ápr. 4. 16:21
 35/42 anonim ***** válasza:
100%
Az igen:)!!!! De ugyi vagy!! Legalabb orok fiatal mami leszel:)
2013. ápr. 4. 16:23
 36/42 anonim ***** válasza:
le a kalappal. volt egy osztálytársam, akik 13-an voltak testvérek (nem, nem voltak romák, még mielőtt és minden tesót ők neveltek). egyszer az egyik tanárom azt mondta neki, h tiszteli az aynukáját. csak később értettem meg, h miért.
2013. ápr. 4. 16:28
 37/42 anonim ***** válasza:
75%

Azta mindenit szerintem azért ekkora a pocid leszámítva hogy harmadik babó, mert alacsony lehetsz nem? Szerintem max 164.?? Így van majd írd már meg.

A másik hogy annyira nevettem aki írta hogy felnőtt nem használ hófehérkés párnát és hozzátenném hogy de RÓZSASZÍN bilit se :DD

Egyébként gratulálok és hatttalmas pocak, mondanak valamit mekkora lesz a fiúcska??

2013. ápr. 4. 16:31
 38/42 A kérdező kommentje:

:D hát ezen most behaltam. Pár napja kezdtük el a bilizést a picivel, lassan már 2 éves lesz:)

Hát, én a becslésekbe nem hiszek, de 32 hetesen mondtak rá 1800 grammot. Most már 2 kiló felett lehet ezek szerint.

165 centi vagyok:D

2013. ápr. 4. 16:34
 39/42 anonim ***** válasza:

Neha teljesen ugy erzem magam mint egy ogre. :D hiztam 4-5kgt ami csak a fenekemre derakamra es oda felulre a combomra ment........!!! Azert 75nel remelem nem leszek sokkal tobb:D jo mindegy, mondom ezt ugy, hogy csoki nyuszit zabalok:D mindegy. :D

Menmyit hiztal terhesseged alat kerdezo!? En alaphangon vekonyabb testalakatu vagyok...demegugrott a merce...171cm vagyok!

2013. ápr. 4. 16:59
 40/42 A kérdező kommentje:

Én is nagyon nagynak érzem már magam és zavar hogy nem látok semmit a hasamtól:D

Eddig 5 kilót híztam, most elkezdtem vizesedni úgyhogy lehet már többet is híztam. Hétfőn megyek védőnőhöz meg dokihoz, hát kíváncsi leszek...

2013. ápr. 4. 17:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!