Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magasvérnyomással küzdő...

Xtina22 kérdése:

Magasvérnyomással küzdő kismamák vannak itt?

Figyelt kérdés
38hkm vagyok. Múlthéten bent tartottak 1éjszakát. Kaptam 2fajta gyógyszert azóta 140 alatt van holnap kell vissza mennem belgyógyra nstre ambulanciára. Félek h ott megint magas lesz. Most is ez miatt érzem h feljebb ment. Nem tudom h nyugtassam meg magam. Félek a szüléstől is,félek h baj van h toxémiás vok v agyvérzést kapok. Magasvnyom miatt 38hetesen császározhatnak?
2013. ápr. 3. 22:47
 1/5 anonim ***** válasza:
nekem is magas a vernyomasom dopegytet szedek de nekem azt mondtak ezert nem szulesztenek meg ha a baba jol van es nincs feherje a vizeletben akkor biztos nem sok mindent neznek en orulnek hs mar 38 hetes lennek probalj megnyugodni
2013. ápr. 3. 22:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Szia! Te hány hetes vagy? Mióta magas a vérnyomásod? Nekem is az írták ki. Neked segít?
2013. ápr. 3. 22:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia!Én még csak 25 hetes vagyok de magas a vérnyomásom nekem is dopegytet irtak és az jo..sőt nagyon le is viszi pedig csak 2*fél szemet szedek..Ne aggodj minden rendben lesz :)Könnyű szülést és egészséges kisbabát!:)
2013. ápr. 4. 09:42
 4/5 anonim ***** válasza:
38 hetesen kifejlett babád lesz ha megszülnél,semmi gond nem lesz nyugodj meg,35. héten toxémiával született első babám,muszáj volt császározni előtte jó pár hétig én is dopegytet szedtem de nekem volt fehérje is a vizeletembe és rengeteg víz volt rajtam, a baba pici volt nem volt 2 kg de mára 4 éves egészséges,te már nagyobb terhes vagy nem kell aggódnod,mindn jót
2013. ápr. 4. 11:19
 5/5 anonim ***** válasza:
első vagyok 36 hetes vagyok 3*1 dopegytet kell szednem. és használ azóta nem ment 140 fölé
2013. ápr. 4. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!