A héten pozitívat teszteltem. A hasam kissé görcsölget. Ez tényleg természetes? A méhen kívüli terhességnél is görcsökről számolnak be a kismamák.
Figyelt kérdés
Aggódom és az orvosom is csak a jövő héten tud fogadni.2013. márc. 31. 19:34
1/6 anonim válasza:
igen de a méhen kívüli terhesek úgy görcsölnek,hogy a falat kaparják.ne parázz,természetes,lesznek még cifrább dolgok is a hasaddal,fog még keményedni,és hasonlók.
2/6 A kérdező kommentje:
de már a 4-5 hét környékén is a falat kaparják?
2013. márc. 31. 19:38
3/6 anonim válasza:
jaj már, nem kell egyből mindent beképzelni!! én is görcsöltem, de elmúlt mindig hamar, amikor benne voltam, eléggé fájt, de teljesen normális volt. a méhen kívüli terhességnél sokkal durvább, sőt vérzés is jár vele legtöbbször. legyél szépen nyugodt, és türelmes, menj el a dokidhoz, amikor tudsz, és élvezd ki, hogy állapotos vagy, és ne internetezz:D
4/6 anonim válasza:
1 vagyok.mikor én terhes lettem,úgy görcsöltem,hogy még tampont is tettem fel,azt hittem meg fog jönni.persze akkor még nem tudtam hogy van vki odabent.miért lennél méhen kívüli terhes.jajj ne gondolkodj ilyeneken!
5/6 anonim válasza:
A méhen kívüli terhesség nem "kicsit görcsölget"; a pozitív teszt, és elmaradt menstruáció dacára barnás vérzés, erőteljes hasi, deréktáji, és végbél fájdalom jellemzi. A te tüneteidnek semmi köze a méhen kívüli terhességhez, a szervezeted most kezdi szokni, hogy már nem vagy egyedül. Ez elég sok hormonális, és testi változással jár ahhoz, hogy néha apróbb kellemetlenségeket okozzon.
6/6 anonim válasza:
Igen, ez természetes, mert ilyenkor a szervezeted még "emlékszik" a mensesre és próbál menstruálni, de ugye már tud. Illetve a hormonok miatt a méhszalagok is próbálnak lazulni, hogy teret engedjenek a későbbi növekedésnek. Szedj rá MagneB6-ot, ami izomlazító hatású, így az ilyen jellegű kellemetlenségeket megszünteti és enyhíti. Ezt az orvosod is fogja javasolni, a terhesség várhatóan 34.-36. hetéig, napi 2-3-at, de nekem mondta, hogy szedhetek napi 2x3-at is, ha kifejezetten kényelmetlen lenne.
A méhen kívüli terhesség miatt ne aggódj, azt ugyan kimutatja a teszt, de véres folyás kísérheti, fájdalmas (nagyon fájdalmas!!) görcsök kísérhetik, ahogy a petevezetéket feszíti a növekvő embrió. Minden rendben lesz!
Gratulálok! :)
19 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!