Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatti székszorulás?

Terhesség alatti székszorulás?

Figyelt kérdés
Mit lehet tenni ellene?

2013. márc. 30. 18:15
 1/8 anonim ***** válasza:
61%
XD székrekedés nem? bocsi de jót röhögtem :). igyál sok rostosat egyél szilvalekvárt.
2013. márc. 30. 18:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Laevolac szirupot is lehet szedni terhesség alatt. Gyakori probléma. Nekem is volt, de a szirup helyretette.
2013. márc. 30. 19:10
 3/8 anonim ***** válasza:

Sok gyümölcs, és zöldséget fogyassz! Tapasztalatból mondom az segít.

Most várom a 2. gyermekemet.

2013. márc. 30. 20:10
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem annyira drasztikus volt, h semmi nem segített. Csak Glycerines kúppal tudtam wc-re menni. Ha nem jön be semmi, ezzel sikerülhet.

Reggel éhgyomorra 100%os narancslé.

Savanyúságlé

Szilvalekvár

és rengeteg folyadék

2013. márc. 30. 20:49
 5/8 Nitu26 ***** válasza:

Minden reggel egy evőkanál szezámmag(joghurtba,kefirbe,bár én csak vizzel szoktam lenyelni,tele van kálciummal és magnéziummal,emelett én mindennap tudok tőle menni wc-re.

39hkm

2013. márc. 30. 21:23
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Mellesleg létezik ilyen szó, felénk használatos! Röhögj csak...
2013. márc. 31. 08:27
 7/8 anonim ***** válasza:
53%
1.vagyok. ne haragudj nem bunkó akartam lenni de azt hittem félre gépelted én még soha nem hallottam ezt a szót.
2013. márc. 31. 12:22
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem gond...azt hittem hülyének nézel :S Ezt is tisztáztuk :)
2013. ápr. 4. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!