25 hetes vagyok, de eröteljes rugdosást szinte alig éreztem még? Csak nagyon ritkán, hogyhogy?
Szia!Második gyermekemet várom, 31 hetes vagyok de sohasem fájt még amikor rugdostak.... mindig gyengéden, finoman ficánkoltak, néha kidugták kezüket-lábukat, de kellemetlen sohasem volt.
31 hetes + 22 hós
Nem olyan nagy még az a baba, hogy akkorákat rugjon belül... Sőtt nekem még a 38.héten sem "fájt" amikor rugdosott!!
én 22 hetes vagyok, de inkább azért szisszenek fel néha, mert elterelődnek a piciről a gondolataim, és megijedek, mikor megmozdul :)
Ja, és ha ráül a vízhólyagomra, mindig szaladni kell pisilni
38+5hetes pocakos vagyok, de nekem soha nem rúgott akkorát a babám, hogy menten le kelljen ülnöm, mert nem kapok levegőt sem.
Szerintem azért ezt sokan túl reagálják.
25 hetesen rengeteg helye van még, naponta csomószor átfordul a hasadban úgy, hogy észre sem veszed. Én ebben a korban csak fekve éreztem a babámat mozogni, ülve, állva sohasem, azt csak a 28.hét után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!