Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek 19-23hetesen hol...

Nektek 19-23hetesen hol helyezkedik el a babátok a köldökhöz viszonyítva? Mennyivel alatta és hol érzitek rugdalni?

Figyelt kérdés
2013. márc. 29. 06:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Eddigre a méh már eléri a köldök vonalát, rugdalás változó, de mivel ilyenkor még jobbára csücsülnek odabenn, jellemzően alul, vagy harántban, alul-oldalt érzed a rugdosást.
2013. márc. 29. 06:34
 2/7 A kérdező kommentje:
Az enyém fejvégű és 2 napja a hasam közepe táján érzem mozogni,korábban pedig a köldököm alatt kicsivel.A lábát v a kezét használja inkább?
2013. márc. 29. 07:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Én most vagyok a 25. hétben, és az utóbbi időben van, hogy a köldököm felett kezd el "tapogatni", de ott fent még nem rugdos. Nálam is inkább alul-hátul szokott rugdosni, meg oldalt, és a köldököm alatt mikor éppen olyanja van. :) Előtte pedig, a 19. hét körül mindenféleképpen főleg alul, szóval a köldököm alatt "mozgott", rugdalt.
2013. márc. 29. 07:02
 4/7 A kérdező kommentje:

Akkor a tiéd még medencevégű ugye?

Az érdekelne leginkább hogy hasonló korú,fejvégű babák mozgását ti hol érzitek?Félek hogy most azért érzem középtájon,lejjebb mint eddig, mert talán még jobban leereszkedett,hiszen a súly is lefelé nyomja már.

2013. márc. 29. 07:15
 5/7 anonim ***** válasza:

25 hetesen egy tenyérnyivel a köldököm felett érzem mozogni, meg ott látni hogy kinyomódik a hasam fent, pont középen, vagy fent jobbra, vagy balra.

Faros.

Este amelyik oldaladra fordulok, azon az oldalon rugdos!

Napközben meg érzem hogy a hólyagomon tapos, mert majd bepisilek egyik pllanatról a másikra!

2013. márc. 29. 08:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Iyenkor még bőven van helye forgolódni, akár naponta többször is! :-)
2013. márc. 29. 09:11
 7/7 anonim ***** válasza:
3. válaszoló vagyok, hát nem igazán tudom, hogy milyen fekvésű, mert én is úgy gondolom (vagyis úgy hallottam/olvastam), hogy ilyenkor még van helye forgolódni és helyezkedni, meg változó az is, hogy hol érzem mozogni, szóval tapasztalatból is mondom, hogy helyezkedik. :)
2013. márc. 29. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!