10. hétig Duphaston?
A doki azt mondta,hogy a 10. hétig szedjem a Duphastont.De érdekes,mert mindenhol azt olvasom,hogy azt írják más kismamák,akiknek szedni kell(ett),hogy a 12. hétig kell(ett)szedniük.Nekem azt mondta a doki,hogy elég a 10. hétig.
A méhlepény a 12. héten veszi át azt a szerepet,amit most a gyógyszer lát el.Nem lesz baj abból,ha én már a 10. héten abbahagyom?
Bár a doki csak tudja mit beszél... :)
Én is a 12. hétig szedtem, és utána fokozatosan hagytam abba. Nézd meg, hogy mi van ráírva a betegtájékoztatóra, lehet, hogy az is segíteni fog a dilemmádban, de egyébként meg ha az orvosod azt mondta, hogy elég a 10. hétig szedni, akkor biztosan így is van. Elvégre minek jár az ember orvoshoz, ha nem bízik benne, és felülbírálja a döntését.
Lehet, hogy igazából neked nem is lenne rá szükséged, csak biztonsági okokból írta fel, bár akkor meg nem értem, hogy miért írta fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!