Nem értem hogy a védönőm miért azt irta a papira, hogy 6 hetes vagyok, egy másikra meg, hogy 7 hetes, ha április 16 volt meg a menstruáciom utoljára akkor nem a 8. dik hétben járok?
A teljesen betöltött hetek számítanak csak. nekem ápr6-án volt meg utóljára és így most vagyok 8hetes és 1napos. Ez pedig ugye a kilencedik hét kezdete, de 9 hetes csak jövő héten kedden leszek. Nyugi, ez a zűrzavar végig így lesz majd!
Az első babával én is állandó gondban voltam, ezért csak annyit mondta 2 hónapos, 6hónapos vagyok! :)))
Boldog babavárást!
Szia!
Szülés kalkulátor
Szülés várható időpontja: 2009-01-20
Fogamzás feltételezett ideje: 2008-04-30
Betöltött hét: 8
Hátralévő napok száma: 223
Trimeszter: első
Magzat átlagos méretei:
* GS (petezsák): 30 milliméter
* CRL (Ülőmagasság vagy magzat hossza): 16 milliméter
* BPD (Fejszélesség - falcsont távolság): 7 milliméter
* Súly: 1 gramm
* Látható változások: Ebben az időszakban naponta kb. egy millimétert növekszik. Láthatókká válnak a végtagbimbók. Megkezdődik az érzékszervek szemmel is látható fejlődése.
Boldog babavárást mindenkinek!
9 hetes kismama
Szia!
Én a naptarak.com odalon találtam egy nagyon jó terhesnaptárat, napra, hétre, hónapra pontosan követi az eseményeket. Kinyomtattam és kitettem a falra, így mostmár mindig tudom mikor mi van. Nekem segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!