Bálint Koppány doktor urat ismeri valaki?
Amikor a terhespathológián feküdtem rossz ctg miatt és a dokim sajnos nem volt elérhető, akkor maximálisan segítőkész, empatikus volt. Lehetett tőle kérdezni, beszélgetni. Azt nem tudom, hogy fogadott orvosként milyen, nekem abban az egy-két hétben amíg a kórházban voltunk szimpatikus volt.
Azt sajnos nem tudom, hogy mennyit kell nála várni.
Nem tudom mennyit kell várni, bár én órákat is vártam csak azért hogy a papírom aláírja valaki ctg és uh után.
Csak ajánlani tudom! Engem ő császározott sos-ben és nagyon rendes doki volt! Úgy hogy előtte nem is ismertem, minden nap lejött és megnézett hogy hogy vagyok!
Köszönöm a válaszaitokat!
Én is eddig csak jókat hallottam róla, remélem nekem is jó lesz, délután kiderül! :) Remélem ha előbb megyek, akkor hamarabb sorra kerülök, mert utána nagyon kell sietnem... :S Majd meglátjuk. :) De végül is nem annyira fontos, tehát lesz ami lesz... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!