Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez normalis, vagy orvosoz...

Ez normalis, vagy orvosoz kene mennem?

Figyelt kérdés
13 hetes kismama vagyok, es meg egy dekat nem hiztam, pedig egyszer sem hanytam, enni tudok es eszem is, igaz igyekszem egeszsegesen enni. A hasam este gombolyodik, de reggelre visszamegy deszkaba. Az normalis, hogy meg mindig csak a puffadastol no meg estere amugy semmi nem latszik? Mindig vekony alkat voltam, aki barmit ehetett, nem hizott, de most fontos lenne elkezdeni felszedni par kilot nem? Adjatok tanacsot legszi.
2013. márc. 27. 22:41
 1/8 Babeli Zurzavar ***** válasza:
nem kell orvoshoz menned! nekem ez a 2. terhessegem, most vagyok 15 hetes, a hasam csak este latszik es 4 kilot fogytam(!) ugy hogy nem hanytam csak emelyegtem! ha gond lenne erezned! valoszinu jo az anyagcsered! nem kell ketto helyett enned es hiznod sem:-) majd ha no a baba, elkerulhetetlenul hizni fogsz!
2013. márc. 27. 22:51
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne aggódj, minden rendben van! 13. héten még egyáltalán nem mindenki hízik! Én mondjuk talán már híztam fél kg-ot (én is vékony vagyok), de az is lehetett becsapós, fél kilót ingadozhat amúgy is az ember!

Az pedig, hogy még nincs hasad, csak puffadsz, szintén teljesen normális. Ilyenkor még nagyon sokan "deszkák", ahogy írtad :), de vannak, akik még 16 hetesen is azok! Sokaknak csak a 20. hét környékén látszik. Mondjuk azért Neked esélyes, hogy előbb fog, mert ha ilyen vékony vagy, sok helye nem lessz elbújni... :) De most még csak néhány cm a baba, azt még a környezeti változásokkal sem feltétlenül lehet észrevenni!

Szóval nyugodj meg, minden rendben! :)

Boldog babavárást!

2013. márc. 27. 22:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is vékony testalkatú vagyok, és a terhességem elején nekem se látszódott szinte semmi. A vége felé viszont belehúzott picúr és jól megnőtt, vele együtt a hasam is. De én magam szinte alig szedtem fel pár kilót, a karomon, lábamon, csípőmön alig volt plusz. Szóval szerintem ne aggódj.
2013. márc. 27. 22:52
 4/8 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen, megnyugtattatok :) Mentek a zold kezek is :)
2013. márc. 27. 23:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem kell aggódni ez normális. Én a 23. hétig semmit nem híztam, pedig abszolult jól voltam az elejétől kezdve.
2013. márc. 28. 00:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Nyugi örülj hogy nem szedtél fel :) én a 32hétig mindössze 3kg szedtem fel pedig közbe esett a decemberi ünnepek is. Védőnő is csak nézett hogy alig szedtem fel valamit. Na azt a 32-36hét között jött rám hirtelen 4kg. lehet hogy neked is majd az utolsó 1-2hónapban fog megugrani a súlyod. 38hkm
2013. márc. 28. 08:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Normális! Örülj neki! Én meg minden terhességemnél rosszul voltam, mégis híztam már az első harmadban is. Ez a genetikán is múlik.
2013. márc. 28. 18:03
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszi csajok :) Kellemes puffadasmentes husvetot nektek :)
2013. márc. 28. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!