Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség megszakításom lesz...

Terhesség megszakításom lesz holnap. Ha császároztak az első gyerkőcömmel, mert hirtelen felugrott a vérnyomásom, de 2,5 ujjnyira nyitott volt a méhszájam, most adnak előtágítást?

Figyelt kérdés
2013. márc. 27. 14:25
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Nekem a missed ab előtt volt már 1 császárom, ami programozott volt, nem vajúdtam és nem is voltam semennyire kitágulva. A missed ab-nál nem kaptam tágítót, azt mondta az orvos, hogy majd Ő elrendezi ezt altatás után.
2013. márc. 27. 14:54
 12/34 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm Nektek a válaszokat!!!! Pici erőt ad nekem, hogy lehet nekem sincs erre szükségem.Elég fájdalom ez a laminária nélkül is. :(
2013. márc. 27. 14:57
 13/34 anonim ***** válasza:
Én kaptam tágítót,nem volt kellemes de ki lehetett bírni,kicsit fura volt utánna felállni és wc-re menni!
2013. márc. 27. 14:57
 14/34 A kérdező kommentje:
13-as!! És Téged is császároztak előtte???
2013. márc. 27. 15:03
 15/34 anonim ***** válasza:
Igen,nem vajúdtam előtte!
2013. márc. 27. 15:10
 16/34 anonim ***** válasza:

Hidd el, ha laminariat kapsz azér kapod,mert az legkíméletesebb megoldás számodra.Gondolj bele, néhány órán keresztül,lassan tágulsz.Elképzelhető,hogy megse érzed vagy enyhe görcseid lesznek csak.Altatásban végzett tágítás valamivel agresszívebb,pár perc alatt vastagodó fémpálcával tágítanak.

Szerintem a te esetedben orvosfüggő az egész,tágultál már egyszer,de a szülés császárral volt,valahol a határon mozoghat az elbírálása.

2013. márc. 27. 15:13
 17/34 A kérdező kommentje:
A legjobb, hogy ezzel az orvossal aki csinálni fogja még nem is találkoztam személyesen.De engem a védőnő is így tájékoztatott és az ambulanciára is ezért rendeltek be reggel 7re, hogy 11-12 körül el tudják végezni a műtétet.Én már akkor így nem értem, hogy mitől függ ez.Csak annyit tudok , hogy rettentően félek. :(
2013. márc. 27. 15:31
 18/34 anonim ***** válasza:
Nekem is 7re kelett menni,8kor megvizsgált a doki és feltette a tágítót,és délben volt a műtét,3kor mehettem is haza!Nekem azt mondta a doki,hogy így kevésbé lesz fájdalmas,és fárasztó mert ha nem teszik fel,sokkal rosszabbul viselném mire "kitágítanak"...13as vtam
2013. márc. 27. 15:42
 19/34 anonim ***** válasza:

Megírod majd hogyan volt?Nekem első terhességem lett volna és tágítottak,utolsó voltam aznap kb 11órakor.Felhelyezése nem fájt,utána feküdtem,görcsölgettem,de nem durván.Műtét elötti fél óra volt vacak,de akkoris inkább az,hogy muszáj volt felkelnem az ágyból pisilni és átsétálni a műtőbe(kb 3 méterre voltunk tőle,de nekem nagyon akkor nagyon távolinak tűnt)

Szobatársaim viccelődtek,hogy én f*sok legjobban és én leszek az utolsó.Ők már szültek természetes úton, nem tágították őket előtte.

2013. márc. 27. 15:44
 20/34 A kérdező kommentje:

13-as! valójában a műtét már nem fáj, mer altatásban végzik....

Nem tudom...

Mitől függ ez, hogy van akinek fáj a felhelyezés van akinek nem???

2013. márc. 27. 15:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!