Terhesség megszakításom lesz holnap. Ha császároztak az első gyerkőcömmel, mert hirtelen felugrott a vérnyomásom, de 2,5 ujjnyira nyitott volt a méhszájam, most adnak előtágítást?
Hidd el, ha laminariat kapsz azér kapod,mert az legkíméletesebb megoldás számodra.Gondolj bele, néhány órán keresztül,lassan tágulsz.Elképzelhető,hogy megse érzed vagy enyhe görcseid lesznek csak.Altatásban végzett tágítás valamivel agresszívebb,pár perc alatt vastagodó fémpálcával tágítanak.
Szerintem a te esetedben orvosfüggő az egész,tágultál már egyszer,de a szülés császárral volt,valahol a határon mozoghat az elbírálása.
Megírod majd hogyan volt?Nekem első terhességem lett volna és tágítottak,utolsó voltam aznap kb 11órakor.Felhelyezése nem fájt,utána feküdtem,görcsölgettem,de nem durván.Műtét elötti fél óra volt vacak,de akkoris inkább az,hogy muszáj volt felkelnem az ágyból pisilni és átsétálni a műtőbe(kb 3 méterre voltunk tőle,de nekem nagyon akkor nagyon távolinak tűnt)
Szobatársaim viccelődtek,hogy én f*sok legjobban és én leszek az utolsó.Ők már szültek természetes úton, nem tágították őket előtte.
13-as! valójában a műtét már nem fáj, mer altatásban végzik....
Nem tudom...
Mitől függ ez, hogy van akinek fáj a felhelyezés van akinek nem???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!