Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire jellemző h a 12...

Adri1616 kérdése:

Mennyire jellemző h a 12 hetes uh-on megmondják a baba nemét?

Figyelt kérdés

2013. márc. 27. 10:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

8-as vagyok, ilyen egy lány és egy fiú nemi szerv a 12. héten:

[link]

Szonográfus legyen a talpán, aki ezt biztosra megkülönbözteti :)

2013. márc. 27. 11:00
 12/20 gabszem ***** válasza:
20 hetesen tudták megmondani. de bátyáméknak mindkét gyereknél eltalálták már 12 hetesen.
2013. márc. 27. 11:05
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Akkor hogy lehet hogy az Istenhegyi Klinikán , a Hepinetnél és sok más helyen mégis 99% ra mondják meg ha fiú? Ennyire kókler rossz szakemberek dolgoznának ott?
2013. márc. 27. 11:13
 14/20 anonim ***** válasza:

Nekem meg tudták mondani, de nagyon jó dokinál voltam, akinek nagyon komoly gépe volt.

Ő akkor 80%-ra mondta lánynak, ezt 16 hetesen már 100%-ra mondta, és tényleg az lett.

2013. márc. 27. 11:19
 15/20 anonim ***** válasza:

Sztk-s rendelésen nekem mindig (12-16-20 hét)ez volt a válasz "Lába közt van a köldökzsinór, de herezacskót nem látni" Aztán később kiderült, hogy a szonográfus hölgy mindenkinek ezt szokta mondani :)

Amúgy 16 hetesen maszekban megmondták kb. egy pillanat alatt.

Érdekes, nem?

2013. márc. 27. 11:26
 16/20 anonim ***** válasza:
12 hetesen a hepinetnel (de ez 4d volt) lanyra tippelt a szonografus, de azt mondta meg szazalekot se mer mondani, de a laba koze alapjan lanyt mond (a jobb szonografusok ugyanis mar a medence felepitmenyebol meg tudjak hatarozni). Tegnap 16+6 naposan ismet megneztuk a babat 4d-n (most a csodabent-ben voltunk), tovabbra is lanyt a baba, mostmar hatarozotabban lehetett latni azt a bizonyos 3 csikot, persze meg igy is ovatos volt a holgy, azt mondta, hogy termeszetesen csak akkor lesz biztos, ha megszuletik, de eleg valoszinu hogy marad lany :)
2013. márc. 27. 12:55
 17/20 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon jó orvos mondta mindkettőnél hogy fiú, bejött.

Általában a 18. Uh-n már meg tudják mondani.

2013. márc. 27. 13:05
 18/20 anonim ***** válasza:

Hú, jó ez a fotó amit csatolt itt valaki. Még sosem láttam, hogy milyen 12 hetesen a babák nemiszerve.

Én most hétfőn voltam a 12 hetes ultrahangon és azt mondta a doki, hogy ilyenkor nem mond ő még inkább semmit, mert semmi sem biztos. Majd pár hét múlva.

2013. márc. 27. 13:08
 19/20 anonim ***** válasza:
Nekünk 6-ból 3-nál megmondták, és úgy is lett!
2013. márc. 27. 14:16
 20/20 anonim ***** válasza:
Mi a héten voltunk sztk-ban 12 hetes uh-n, és az orvos elég magabiztosan fiút mondott. Aztán látta, hogy mennyire megörültünk, és akkor mondta, hogy de ez még nem 100%, ne éljük bele magunkat. Én láttam egy rendes kukit is, de ez tuti, hogy csak én képzeltem oda, mert annyira szerettem volna, ha fiú lesz. Hát majd kiderül pár hét múlva.
2013. márc. 27. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!