Szonográfus legyen a talpán, aki ezt biztosra megkülönbözteti :)
2013. márc. 27. 11:00
12/20 gabszem válasza:
20 hetesen tudták megmondani. de bátyáméknak mindkét gyereknél eltalálták már 12 hetesen.
2013. márc. 27. 11:05
13/20 anonim válasza:
Akkor hogy lehet hogy az Istenhegyi Klinikán , a Hepinetnél és sok más helyen mégis 99% ra mondják meg ha fiú? Ennyire kókler rossz szakemberek dolgoznának ott?
2013. márc. 27. 11:13
14/20 anonim válasza:
Nekem meg tudták mondani, de nagyon jó dokinál voltam, akinek nagyon komoly gépe volt.
Ő akkor 80%-ra mondta lánynak, ezt 16 hetesen már 100%-ra mondta, és tényleg az lett.
2013. márc. 27. 11:19
15/20 anonim válasza:
Sztk-s rendelésen nekem mindig (12-16-20 hét)ez volt a válasz "Lába közt van a köldökzsinór, de herezacskót nem látni" Aztán később kiderült, hogy a szonográfus hölgy mindenkinek ezt szokta mondani :)
Amúgy 16 hetesen maszekban megmondták kb. egy pillanat alatt.
Érdekes, nem?
2013. márc. 27. 11:26
16/20 anonim válasza:
12 hetesen a hepinetnel (de ez 4d volt) lanyra tippelt a szonografus, de azt mondta meg szazalekot se mer mondani, de a laba koze alapjan lanyt mond (a jobb szonografusok ugyanis mar a medence felepitmenyebol meg tudjak hatarozni). Tegnap 16+6 naposan ismet megneztuk a babat 4d-n (most a csodabent-ben voltunk), tovabbra is lanyt a baba, mostmar hatarozotabban lehetett latni azt a bizonyos 3 csikot, persze meg igy is ovatos volt a holgy, azt mondta, hogy termeszetesen csak akkor lesz biztos, ha megszuletik, de eleg valoszinu hogy marad lany :)
2013. márc. 27. 12:55
17/20 anonim válasza:
Nekem nagyon jó orvos mondta mindkettőnél hogy fiú, bejött.
Általában a 18. Uh-n már meg tudják mondani.
2013. márc. 27. 13:05
18/20 anonim válasza:
Hú, jó ez a fotó amit csatolt itt valaki. Még sosem láttam, hogy milyen 12 hetesen a babák nemiszerve.
Én most hétfőn voltam a 12 hetes ultrahangon és azt mondta a doki, hogy ilyenkor nem mond ő még inkább semmit, mert semmi sem biztos. Majd pár hét múlva.
2013. márc. 27. 13:08
19/20 anonim válasza:
Nekünk 6-ból 3-nál megmondták, és úgy is lett!
2013. márc. 27. 14:16
20/20 anonim válasza:
Mi a héten voltunk sztk-ban 12 hetes uh-n, és az orvos elég magabiztosan fiút mondott. Aztán látta, hogy mennyire megörültünk, és akkor mondta, hogy de ez még nem 100%, ne éljük bele magunkat. Én láttam egy rendes kukit is, de ez tuti, hogy csak én képzeltem oda, mert annyira szerettem volna, ha fiú lesz. Hát majd kiderül pár hét múlva.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!