Hol tudok Budapesten olcsón csináltatni hüvelyi UH-ot?
Még csak 7+2 vagyok, tehát csak egy korai terhesség megállapítása és szívhangvizsgálat kéne. Tudtok valami jó helyet, ahol ezt olcsón csinálják? (Valószínűleg húsvét előtt nem jutok el a kórházi vizsgálatra - pedig már nagyon szeretném tudni, hogy minden rendben van-e -, mert az orvosomhoz csütörtök délutánra van időpontom a MÁV kórházba, de nála nincs UH, így valószínűleg időpontot kell majd kérnem rá, és szerintem az csak jövő hétre lesz legkorábban...)
Köszönöm a válaszokat!
Szia!
Köszönöm, hogy válaszoltál! Úgy érted, lehet, hogy még aznap (vagy inkább másnap délelőtt, mert este 6-ra megyek hozzá) átmehetek UH-ra?
Szia. A legolcsóbb, amit én találtam a Dori4dUH volt, de nagyon gáz volt. 5000 forintért szinte semmit nem kaptam. Hüvelyi UH fej nem működött, nyomtató nem működött, szóval se szívhangot nem hallottunk, sem képet nem kaptam. :( Ja, és hiába láttunk szikhólyagot és babát is, csak petezsákot mert leírni a leletre. Szóval, néha az olcsóbb pénz kidobás. :(
Én a Hepinetet ajánlom. Ott 7-8 ezerért nagyon profi gépen nagyon kedves és hozzáértő dolgozók csinálják és több képet is adtak. :) És akár aznapra is adnak időpontot, ráadásul 4-5 helyen is vannak Pesten. :)
Köszönöm a válaszokat!
Hát ez az 5000-es valóban pénzkidobás... Azért a szívhang (legalábbis 7+3 hetesen, mint én vagyok) elég alapvető lenne számomra, hogy nézzenek... Nem próbáltál reklamálni? Hogy ha már csak a felét tudták megnézni az ígértnek, akkor már legyen fele annyi is...
Kedves utolsó, köszönöm, tudom, hogy a kórházi ingyen van, csak szertném húsvét előtt tudni, hogy minden rendben van, mielőtt szétkürtöljük a családnak, és aggódom, hogy oda csak jövő hétre kapok időpontot...
Szia! 6-os vagyok! Én a Csillagvárban voltam náluk. Ja nem a dokimnál voltam ma, hanem beutalt a profi rendelőjükbe, ott állapította meg a dolgokat a szonográfus. A dokimnak csak egy egyszerű hordozható uhuja van....:-)
Minden rendben lesz, drukkolok:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!