Létezik hogy 12 hetesen néha néha érzem a mozgását?
Szió én 12+3 napos lehetem amikor elkezdtem őt érezni , 2 dik babócám meg is kérdeztem védőnőt azt mondta igen előfordul.
17+1 hkm :) Boldog Babavárást!
Én 18 hetes voltam, mikor már nem csak buborékokat éreztem hanem pici rúgásokat is. Mondtam a nőgyógyászomnak, aki leteremtett, hogy azok csakis a bélmozgásaim lehettek, mert a babát csakis a 20. és 22. hét között lehet érezni! De hát ő biztosan jobban tudja... :D
Viccet félretéve, szerintem is érezheted, boldog babavárást! :)
Èn is èrezttem màr 12 hetesen :) Ès nekem is a màsodik :)
Jò baba vàràst.
35hetes km
Én az első lányommal a 13. héten éreztem buborékolást, majd a 16. héten hatalmasat rúgott! :D Kíváncsi vagyok most mikor fogom érezni! :D
7+3 hkm
Én az elsőt 17. héten éreztem először, a másodikat 15. héten. Most 12+5 vagyok, és pár napja ugyanigy vagyok,hogy hát a fenébe is,tudom, hogy milyen érzés, de olyan hihetetlen, hogy ilyen korán :)
Főleg amikor még bélmozgásra sem foghatom, hajnalban, ha megébredek, háton fekszem és a hasamra (szeméremdomb fölé közvetlenül) teszem a kezem. Mélyen bent érzem a mocorgást, szóval nem a kezemmel, igy szoktam feküdni, ha nem birok aludni :) Olyan jó érzés, hogy tudom, érzem, hogy ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!