Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3dik gyermekemet várom. El...

3dik gyermekemet várom. El nem szeretném vetetni, de nagyon félek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A nagyobbik gyermekem 3,5 éves, a kicsi 19hos és most 5 hetes terhes vagyok. Bár védekeztünk, mégis terhes lettem. Anyagilag nem lenne semmi gond, bár nagyszülők már egyikünk részéről sincsenek.aggodom,hogy a másik két gyermekemnek nem e lesz ez rossz és hogy mi hogy fogjuk bírni..
2009. szept. 18. 10:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én is úgy szeretnék egy harmadikat, de sajnos anyagilag már nem bírnánk, meg hát már nem is vagyunk annyira fiatalok. 33 és fél évesen szültem az elsőt, és 34 és fél évesen a másodikat. Ha megtehetném, és fiatalabb lennék, én nagyon örülnék egy harmadiknak. De persze neked kell tudnod, hogy a ti körülményeitek mit tesznek lehetővé. A két "nagyobb" miatt szerintem ne aggódj. A testvérféltékenyság ugyan létező dolog, mi is nagyon szenvedünk tőle, de tudom, hogy meg fogjuk oldani az ebből eredő problémákat. Nem tudom erre gondoltál-e. Ráadásul nálatok a két nagyobbik már fog tudni együtt játszani, mire a kicsi megszületik. Egymást is el fogják foglalni, így szerintem annyira nem lesz gond. Ne félj, légy boldog, és használd ki, hogy még egyszer megadatik az életben ez a csodálatos dolog.
2009. szept. 18. 11:49
 12/14 A kérdező kommentje:

bár nemmondom,hogya legjobban állunk anyagilag,de el fog férni,mindene meg lesz...hiányt biztosan nem fog szenvedni semmiben,annyi mindíg volt és lesz is :)

igen,erre is gondoltam(testvér féltékenység)...

2009. szept. 18. 12:05
 13/14 anonim ***** válasza:

Ne aggódj! Kívánom neked a legjobbakat, mi is pont így tervezzük a 3 babót, 2-2 éves korkülönbséggel. Ha a kicsiket mindig arra fogod nevelni, hogy felnőtt korukban és mindig csak ők lesznek egymásnak, csak egymásra számíthatnak, akkor meg fogják tanulni. És kicsi korkülönbséggel sokkal összetartóbbak lesznek, hiszen majdnem egy korosztálynak számítanak.

22 hetes pocis

2009. szept. 18. 14:17
 14/14 A kérdező kommentje:

22 hetes pocisnak:

gratulálok,sok boldogságot a picihez :)

az igaz

lehet,hogy kis korkülömbséggel összetartobbak,mi is 3an vagyunk tetsvérek,de nálunk a bátyám 6 évvel idösebb nálam a nővérem pedig 4el...hát nem mondhatnám,hogy nagyon összetartunk,pedig már a szüleink sem élnek....

remélem az én gyerekeimjobban öszertartanak majd mint mi... :)

2009. szept. 18. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!