Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » SOS! Nagyon szörnyű ez az...

SOS! Nagyon szörnyű ez az eredmény?

Figyelt kérdés
Sziasztok!25. hetes kismama vagyok.Megkaptam a cukorterhelés eredményét.Az éhgyomri 5,1 mmol/L lett,a 120 perces 8,2 mmol/L.Nagyon rossz ez az eredmény? Jövőhéten megyek az orvosomhoz,mit fog csinálni ezután az eredmény után?Diétára fog vagy újabb vérvételek kellenek?
2013. márc. 25. 17:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia, engem már a 16. héten küldtek terhelésre, az éhgyomri 6,4-ig jó, a 120 perces 7,7-ig, nekem múlt héten mondta a nő amikor visszamentem az eredményért. Nekem éhhomi: 5,6, 120 perces: 7,7. Azt mondta még nem tesz be a terhességi cukrosok közé, de mindent hagyjak el amiben kristálycukor van. És a köv. vérvételen majd meglátjuk hogy ez számított-e valamit. Viszont én elmegyek a kórházi dietetikushoz és kérek egy diétatervet, hogy ne romoljon. Szülés után vissza fog neked is állni a cukrod, annyi inzulinnal ellentétes hormon termelődik terhesség alatt a szervezetben, hogy némelyeknél a hasnyálmirigy nem tudja megfelelően ellátni a feladatát. Ne ijedj meg, szerintem diétára leszel fogva, és gondolom ellenőrzésre kell járni, mert a baba fejlődésének nem jó a magasabb cukorérték.
2013. márc. 25. 17:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem diéta lesz, de ez nem szörnyű eredmény, az enyém az volt, de akkor se történt tragédia, gyönyörű fiam van, én pedig jól lefogytam.
2013. márc. 25. 18:24
 3/5 A kérdező kommentje:
Húh most megnyugtattatok!A diéta nem zavar csak ne legyen semmi a babával.
2013. márc. 25. 18:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta az orvosom anno, hogy 8 felett már terhességi cukorról beszélünk, onnan kell a diéta.Ha azt betartod nem lesz baja a babádnak.35hkm
2013. márc. 25. 18:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha betartod a diétát, semmi baja nem lesz a babának!
2013. márc. 25. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!