Az jelenthet valamit hogy a lepény már kezd meszesedni
ill. I-II. fokban érett?
Figyelt kérdés
Hétfőn voltunk 4D-n ahol mondták hogy a lepény már itt-ott meszesedik és hogy az első és második érettségi fok között van.Ennek mi a jelentősége?Ennyi idős babásan ez jó vagy rossz?Amúgy 32 hetes vagyok de viszont a baba méretei szerint csak 30,vagyis le van maradva 2 héttel.Akkor ha le van maradva nem korai még ez az érettségi fok?És amúgy hány fokig nézik ezt?III. vagy IV.fokig?Előre is köszönöm a válaszokat!!!
2009. szept. 18. 08:07
1/9 anonim válasza:
azt hiszem 3 foku a legmagasabb a baratnom is igy jart es sajna az a veget jelenti mert bezavarosodott es az mar nem jo a babanak es vittek szulni.szoval keszulj lassan.
2009. szept. 18. 08:21
2/9 A kérdező kommentje:
Jesszusom most ez komolyan mondod?Hát persze különben nem írtad volna le.Hát most beparáztam.És meddig húzta vagyis hány hétig húzta még így a barátnőd?
És köszi a választ!
2009. szept. 18. 08:31
3/9 anonim válasza:
Szia!Megmondom őszintén nekem 33-36 hetesen hol 2-es,hol 3-as érettséget mondtak.Ehhez képest a 41.héten szültem,nagyon könnyen egy egészséges kislányt.
2009. szept. 18. 09:16
4/9 anonim válasza:
Nehogy már megijedj, az 1-2 es még nem a legrosszabb, azért kell egy kis idő, amíg eléri a hármast. Nyilván nem iszol, nem cigizel, nem mérgezed magatokat. Nekem is az első babámnál ez volt és pont a kiírt napon kezdődött a szülés... Minek paráztatni a másikat? Menj igazi orvoshoz, ne a 4d legyen a mérvadó, a doki megmondja, hogy mi van.
2009. szept. 18. 09:26
5/9 anonim válasza:
Szia, én is 32 hetesen voltam 4D-n, ahol azt mondták, hogy még nincs II-es. Amikor voltam a nőgyógyászomnál, akkor meg sem nézte a 4D-s papíromat, mert azt mondta, hogy neki az számít, ami ő mér, ő lát. Sztem is a dokid véleményére adjál, amúgy pedig a II-es még nem jelent rosszat. Ne pánikolj, nem fogsz még szülni. 35 hetes kismama
2009. szept. 18. 11:24
6/9 anonim válasza:
Nekem 31 hetes korom óta 3. fokban érett a lepényem. A baba jól fejlődik, még semmi jele,hogy meg akarna születni.
37 hetes kismama
2009. szept. 18. 11:28
7/9 anonim válasza:
Nyugi! A lepény érettsége, természetes hogy a 30. hét után elkezd szép lassan "romlani" kezdi befejezni a feladatát. Olvashattad- kinek így-kinek úgy. Pihenj sokat, semmi izgalom :)
32 hetes
2009. szept. 18. 12:12
8/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Fúú köszi hogy írtatok,most megnyugodtam!!!
Jövőhéten megyek a dokimhoz és én is azt tervezem hogy megmutatom azt a papírt amit adtak.Amúgy nem cigizek,nem iszok (nagyon ritkán egy kevés házi és nem bolti tablettás bort),nem drogozom csak kávézok mostanában,de azt lehet úgy tudom.Na meg azon kívül nem hinném hogy az miatt meszesedne a lepény.Mégegyszer köszi mindenkinek!!!
2009. szept. 18. 12:16
9/9 anonim válasza:
Én 39+2 hetes vagyok. A 32. heti ultrahangon még I. fokú volt a lepény, utána a 36. héten már III. fokú. A baba szépen fejlődik és még semmi jele, hogy meg akarna születni, pedig már nem bánnánk. Nem kell parázni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!