Ti visszamennétek olyan szülész orvoshoz, akit egyszer ott hagytatok?
Figyelt kérdés
Nem szakmailag volt vele bajom, nem tudtam elérni mikor vetéltem. Nagyon rosszul esett. Emiatt mentem máshoz. Van már egy gyerekem. Most sajnos megint orvost keresek, mert gondok vannak a terhességemnél. Nehéz ügy. Nem tudok merre indulni, őt ismerem. Visszamennétek hozzá? Nagyon cikinek érezném, de lehet nem lesz más választásom. Mit tennétek a helyemben?2013. márc. 25. 10:19
1/9 anonim válasza:
nem mennék.Merre laksz?Hátha valaki tud ajánlani 1 jó dokit
2/9 A kérdező kommentje:
Budapesten, sajnos nincs sok ismerősöm. Itt tettem fel ezzel kapcsolatban kérdést egyszer. Ajánlottak párat. Megnéztem. 15 ezer egy rendelés. Az nekem durva...
2013. márc. 25. 10:23
3/9 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy milyen gondok vannak a terhességednél. Nekem nem volt orvosom, és nagyon féltem, amikor kiderült nálam is valamilyen probléma, de erre az SZTK-ban az volt a válasz, hogy küldözgettek ugye ide-oda, végül több mint 12 (!) orvostól volt szakvéleményem teljesen ingyen. Úgyhogy ha józan paraszti ésszel végiggondolod, feleslegessé vált a saját orvos gondolata, örülök hogy nem szórtam arra pénzt. Volt rólam külön konzultáció is a kórházban. Ez azért biztosabb mint egy ember véleménye.
4/9 anonim válasza:
Én is otthagytam az első dokimat akinél az első babámat szültem. A 2. terhességemnél a 23. héten bevéreztem, felhívtam, csak legyintett rá, nem foglalkozott velem, sőt úgy éreztem már idegesítem a hívásaimmal. Na nekem sem kellett több, kerestem másik dokit, másnál is szültem. Nem mennék vissza a régihez az tuti. Főleg Pesten millió és egy doki van, biztos találsz sztk-s rendelésen is normálisat, akinek nem kell tízezreket fizetni
5/9 anonim válasza:
Én nem mennék vissza, de mi "csúnyán" is váltunk el. (hiába hívogattam nem értem el sosem, soha nem mondta mikor menjek milyen vizsgálatra, csak az internetről tájékozódtam. Karácsonykor voltam 16 hetes, nem értette miért zargatom az afp miatt, menjek és intézzem magamnak... Aztán 19 hetesen megváltam tőle.) 20 hetesen mentem új dokihoz, ő volt velem végig onnantól a szülésig. Szóval ilyen háttérrel én tuti nem mennék hozzá vissza.
Keresgélj a Sote I-en és II-őn. Vannak jó orvosok.
6/9 anonim válasza:
Én tudok nagyon jó dokit..sote 2-n Dr. Galamb Ádám nem pénzéhes lelkiismeretes MINDIG elérhető ha nem veszi fel akkor amint tud visszahív..még olyan számot is amit nem ismer.. és nem drága tavaly 7000ft volt a terhesgondozás /alk és nincs fix tarifája szülésre
7/9 anonim válasza:
Nem mennék vissza. Pláne úgy, hogy most is gond van a terhességeddel. Ha most sem éred el, és ugyanúgy jársz? Melyik kerületbe keresel?
8/9 A kérdező kommentje:
Hüvelygyulladásom van az eleje óta. Nem igazán javul helyzet. Már tarthatatlan ez az állapot. Elegem van, nagyon féltem a babámat.
2013. márc. 25. 13:03
9/9 anonim válasza:
Hát, ezt neked kell érezned, hogy szívesen mennél-e még hozzá. Mert ha nem szívesen, akkor szerintem keress másik dokit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!