Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi lehet ez aggódjak?

Mi lehet ez aggódjak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma reggel szeretkeztünk a párommal. Jó volt nem fájt. Amikor elment semmi bajom nem votl. Most viszont nem folyamatosan de bőséges folyásom van. Én víz szerűnek írnám le. Nincsenek görcseim nem fáj semmim. Nem folyamatos csak amikor érzem, hogy felállok akkor egy nagyobb mennyiséget érzek de elmúlik.

Fél nyolc körül ment el a párom.

Szerintetek ez mi lehet?

Tisztulna a hüvelyem?

2013. márc. 24. 09:48
 1/7 A kérdező kommentje:
Ami lemaradt, hogy 20 hetes vagyok.
2013. márc. 24. 09:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ne aggódj! Ha nincs görcs, vérzés, akkor ne aggódj!
2013. márc. 24. 10:07
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem görcsölök és nem is véres. Akkor szerinted ez csak ilyen tisztuló jellegű lesz? Ja és nem folyamatos.
2013. márc. 24. 10:10
 4/7 A kérdező kommentje:
Azt hiszem múlik. :) Húú most nyugodtam meg. Most már nem folydogált bő fél órája semmi.
2013. márc. 24. 10:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Az egészséges terhességnek nem árt a szex:) Amit érzel, az ennek az utóhatása. Valószínűleg a nagyobb hüvelyi vérbőség miatt több, és más mint korábban lehetett, ne aggódj.
2013. márc. 24. 11:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem véletlenül az ondófolyadék folyik ki belőled?
2013. márc. 24. 14:10
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. :) Már elmúlt illetve visszatért a normál mennyiségre a folyásom. Az első bővebb folyást én is arra gondoltam, hogy az ondó, de utána méd délig volt víz tiszta folyásom. Nem véres, nem görcsöltem.

Köszönöm a válaszokat. Megy mindenkinek a zöld kéz. :)

2013. márc. 24. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!