5. hónap legelején levő kismamák hogy vagytok?
20 hetes kismama vagyok. :) Minden rendben van velünk. Második baba és igen érzem mozogni.
Úgy néz ki, hogy most kis fiút várok. :)
Te kedves Kérdező hogy vagy? Mire vagy még kíváncsi?
Neked milyen nemű lesz a babád?
hányás, hányinger minimálisra csökkent, közérzetem jó lett! a pocakom egyértelműen látszik :)
a mozgását nem tudom, hogy éreztem-e, mert tudom, hogy amit érzek, az ő lehet. egyértelmű mozgást nem érzek még.
remélem, minden rendben, bár a 12 hetes uh óta nem láttuk őt.
félig alszom még hason - félig oldalra fordulva, félig hason. teljes mértékben hasra fordulva nem alszok.
16+1 hkm
ti eddig mennyit híztatok?
Sziasztok Kismamák és Pocaklakók :)) Örülök Nektek :)
Nekem az első 3 hónap nagyon rossz volt,minden tünetem volt,amit el lehet képzelni :D (Persze nagyon örültem és annak ellenére is boldog voltam).4.héttől mindennap(reggel és délutánn is)hányingerem volt,bár csak 3 alkalommal hánytam,mindennapom alvással telt és gyakori pisiléssel,a mellem dublájára nőlt,már most a 90C-s melltartómat is ujra le kell cserélni,4.hónap első hetén a nanukot kivántam,párom hozott is pár litert ami elfogyott,második héten pizzáztunk mindennap,nagy családi pizzákat kellett mindig venni,annyira kellett :D Azóta semmi,kis gyomorégésem van,de elmult minden,bár pár napja reggel hánytam,gondolom a Pici jelzett hogy ,,hé itt vagyok,, :D
Évek óta csak hason tudok aludni,már most az egyik lábamat mindig fel kell huzni,hogy ne nyomjam a hasam,viszont a mellem már nem fér el :)))Éppen tegnap este ahogy hason feküdtem és neteztem éreztem egy aprócska mozduladot a pocakomban,soha nem élreztem ilyet,a köldököm alatt,nem a gyomrom és a belek voltak az az egy biztos,pár másodpercig tartott aztán egy perc mulva ujra,azóta semmi,kivancsi vagyok Ő volt-e az?!:)
Nálunk is eddig minden rendben,holnap megyek hármas tesztre,aggódok,remélem nem találnak semmilyen rendellenességet :( Utoljára párommal voltunk UH-n,nagy élmény volt :)
54 kg-ről indultam,most 59-60 között lebeg a sulyom :) bár mindig is keveset ettem,és ugy érzem most értem el a normál sulyom,már egy jó hónapja nem hiztam semmit.
Egy hete tornázok mindennap Rubint Rékával :) 3hónap alvás utánn nagyon jol esik és már nagyon vágytam a mozgásra :)
Ti környezetetekben is nagyon sok a kismama?Mi nálunk mindenfelé sokan vagyunk :)
Irjatok még,várom :)
Első válaszoló vagyok én 63 kg-ról indultam és lement az első 3 hónapban 61.5-re. Most ott tartunk hogy talán stabilan egy kg rám jött. Aggódtam is ez miatt bár még a pocak növős időszak még csak most jön.
Én is tornázok már 15 hetes lehettem amikor elékeztem csak a héten kimaradt mert iszonyatosan fájt a fejem.
De ha holnap egyáltalán nem fáj akkor újra neki esem és mozogni fogok. Persze a mozgás nem maradt el, mert a kétéves lánykám tesz róla, hogy Anya fitt maradjon: :D
Nektek van olyan amit nagyon kívántok és bármikor bármilyen mennyiségben megtudnátok enni? Nekem a savanyúságok most nagy sláger. :D
En ma vagyok 19 hetes,es tegnap ota erzem rendesen a mozgolodast!:D A 15.hettol kezdtem erezni,de csak neha..Remelem most mar allandosul,mert nagyon jo erzes!:)
Nekem az elso 4 honap nem volt anyira jo mert parszor volt barnazasom,de a vizsgalatoknal nem lattak hogy mi okozta.2 het mulva lesz az utolso Uh-m..Mar nagyon varjuk!:D Es remeljuk hogy megmutatja majd magat!:D Bar en szerintem kislany van odabenn.:) Utana majd a 27-30.het korul megyunk 4D-re.Azt is varom mar nagyon!:) Ja es az en pocakom novekedesben mar nagyon beindult!:) Nagyon sezp formas.:) 72kgrol indultam,most talan 75 korul vagyok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!