Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5. hónap legelején levő...

5. hónap legelején levő kismamák hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Tüneteitek enyhültek már?Tudtok még hason aludni?Látszik a pocakotok?Milyen az étvágyatok?Minden rendben a babával?Éreztétek már a mozgását? :) Meséljetek ;) 17hkm
2013. márc. 24. 08:17
 1/8 anonim ***** válasza:

20 hetes kismama vagyok. :) Minden rendben van velünk. Második baba és igen érzem mozogni.

Úgy néz ki, hogy most kis fiút várok. :)

Te kedves Kérdező hogy vagy? Mire vagy még kíváncsi?

Neked milyen nemű lesz a babád?

2013. márc. 24. 08:36
 2/8 anonim ***** válasza:

hányás, hányinger minimálisra csökkent, közérzetem jó lett! a pocakom egyértelműen látszik :)

a mozgását nem tudom, hogy éreztem-e, mert tudom, hogy amit érzek, az ő lehet. egyértelmű mozgást nem érzek még.

remélem, minden rendben, bár a 12 hetes uh óta nem láttuk őt.

félig alszom még hason - félig oldalra fordulva, félig hason. teljes mértékben hasra fordulva nem alszok.

16+1 hkm

ti eddig mennyit híztatok?

2013. márc. 24. 10:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Én 18 hetes vagyok, tünetem szinte egyáltalán nincs, csak egy kis fehér folyás. Étvágyam van, pocak is kezd látszani, és kb egy hete már érzem is, egyre gyakrabban, nagyon szuper érzés :) Mi kisfiút várunk, 1 hete babamoziztunk, ott is megmutatta magát. Neked lehet már tudni a nemét? Mikorra vagy kiírva? Én aug. 27-re, de a rövid ciklusom miatt szerintem hamarabb fog jönni kb egy héttel.
2013. márc. 24. 10:40
 4/8 anonim ***** válasza:
20 hetes vagyok, második baba, ő is kislány mint az első. Hason aludni már eléggé kényelmetlen, bár még nincs nagy hasam. Az étvágyam eléggé rapszódikus, ma csak tuszkolom magamba a kaját, mert egyáltalán nem vagyok éhes. Az elején nem voltam hányós, semmi gondom nem volt de ennek ellenére ma kicsit émelygek. A mozgást a 16. héttől érzem, az UH-k szerint minden a legnagyobb rendben. Mesélj te is!
2013. márc. 24. 11:28
 5/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok Kismamák és Pocaklakók :)) Örülök Nektek :)

Nekem az első 3 hónap nagyon rossz volt,minden tünetem volt,amit el lehet képzelni :D (Persze nagyon örültem és annak ellenére is boldog voltam).4.héttől mindennap(reggel és délutánn is)hányingerem volt,bár csak 3 alkalommal hánytam,mindennapom alvással telt és gyakori pisiléssel,a mellem dublájára nőlt,már most a 90C-s melltartómat is ujra le kell cserélni,4.hónap első hetén a nanukot kivántam,párom hozott is pár litert ami elfogyott,második héten pizzáztunk mindennap,nagy családi pizzákat kellett mindig venni,annyira kellett :D Azóta semmi,kis gyomorégésem van,de elmult minden,bár pár napja reggel hánytam,gondolom a Pici jelzett hogy ,,hé itt vagyok,, :D

Évek óta csak hason tudok aludni,már most az egyik lábamat mindig fel kell huzni,hogy ne nyomjam a hasam,viszont a mellem már nem fér el :)))Éppen tegnap este ahogy hason feküdtem és neteztem éreztem egy aprócska mozduladot a pocakomban,soha nem élreztem ilyet,a köldököm alatt,nem a gyomrom és a belek voltak az az egy biztos,pár másodpercig tartott aztán egy perc mulva ujra,azóta semmi,kivancsi vagyok Ő volt-e az?!:)

Nálunk is eddig minden rendben,holnap megyek hármas tesztre,aggódok,remélem nem találnak semmilyen rendellenességet :( Utoljára párommal voltunk UH-n,nagy élmény volt :)

54 kg-ről indultam,most 59-60 között lebeg a sulyom :) bár mindig is keveset ettem,és ugy érzem most értem el a normál sulyom,már egy jó hónapja nem hiztam semmit.

Egy hete tornázok mindennap Rubint Rékával :) 3hónap alvás utánn nagyon jol esik és már nagyon vágytam a mozgásra :)

Ti környezetetekben is nagyon sok a kismama?Mi nálunk mindenfelé sokan vagyunk :)

Irjatok még,várom :)

2013. márc. 24. 14:36
 6/8 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok én 63 kg-ról indultam és lement az első 3 hónapban 61.5-re. Most ott tartunk hogy talán stabilan egy kg rám jött. Aggódtam is ez miatt bár még a pocak növős időszak még csak most jön.

Én is tornázok már 15 hetes lehettem amikor elékeztem csak a héten kimaradt mert iszonyatosan fájt a fejem.

De ha holnap egyáltalán nem fáj akkor újra neki esem és mozogni fogok. Persze a mozgás nem maradt el, mert a kétéves lánykám tesz róla, hogy Anya fitt maradjon: :D

Nektek van olyan amit nagyon kívántok és bármikor bármilyen mennyiségben megtudnátok enni? Nekem a savanyúságok most nagy sláger. :D

2013. márc. 24. 15:40
 7/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó ezen jót mosolyogtam :) ahogy irtam nekem most nincs amit kivanok,minden jöhet,de amugy többnyire az édes esik jól :) Azt mondják aki a savanyut kivánja annak fia lesz :) Persze sok ilyen ,,tévhit,, van,már rengeteg félét mondtak nekem is :) Én első pillanattól azt érzem,hogy kislányunk lesz,hát kivancsi vagyok hogy jó-e a megérzésem :)
2013. márc. 24. 15:46
 8/8 anonim ***** válasza:

En ma vagyok 19 hetes,es tegnap ota erzem rendesen a mozgolodast!:D A 15.hettol kezdtem erezni,de csak neha..Remelem most mar allandosul,mert nagyon jo erzes!:)

Nekem az elso 4 honap nem volt anyira jo mert parszor volt barnazasom,de a vizsgalatoknal nem lattak hogy mi okozta.2 het mulva lesz az utolso Uh-m..Mar nagyon varjuk!:D Es remeljuk hogy megmutatja majd magat!:D Bar en szerintem kislany van odabenn.:) Utana majd a 27-30.het korul megyunk 4D-re.Azt is varom mar nagyon!:) Ja es az en pocakom novekedesben mar nagyon beindult!:) Nagyon sezp formas.:) 72kgrol indultam,most talan 75 korul vagyok.:)

2013. márc. 24. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!