Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig rúgott a babatok...

Meddig rúgott a babatok erősen? 33. hetes vagyok és inkább, úgy mocorog, forog és hullámzik a babám. Vajon már nincs annyi helye? A ti babótok mit csinál?

Figyelt kérdés
2009. szept. 17. 09:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia!Én 34 hetes vagyok és az én babám is inkább kinyomja magát mint hogy erőseket rugdosson.Valószínű hogy már nincs nagy helye.Kb 2 hete van így.
2009. szept. 17. 09:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Sziasztok.Mi 31 hetesek vagyunk és már én is úgy érzékelem, hogy már inkább kinyomja magát.Szűkös a helyük:)
2009. szept. 17. 10:30
 3/8 A kérdező kommentje:

Koszi a válaszokat nekem is kb. 2 hete van így de akkor megnyugodtam.

Minden jót nektek és majd könnyű szülést :)

2009. szept. 17. 10:58
 4/8 anonim ***** válasza:
En a 30. hetben vagyok es en is erzekelem, hogy kinyomodasok tobbek lettek mint a rugik, hu nagyon gyors utemben nohetnek ilyenkor, latom a valtozast szinte naponta.
2009. szept. 17. 11:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia! Én a 38.hétben járok és még rúg a babám rendesen, de mondjuk soha nem rúgott akkorát, mint másoktól hallom, hogy a lélegzetük is eláll, meg le kell ülniük és hasonlók. Ha igazán éber, akkor rúg, a kis kezeivel meg kaparássza a méhszájam környékét, de a kinyomások is sokszor előfordulnak.
2009. szept. 17. 12:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia! Én 29 hetes vagyok, de még azt várom, hogy mikor fog olyan erőseket rúgni, amitől mások "panaszkodnak". De ezek szerint lehet, hogy nem is fog, mert pár hét múlva már nem lesz túl sok helye rúgkapálni. Most olyan kellemesen érzem a rugásokat, kapargászásokat, a kinyomkodásai nagyon viccesek, mikor felülről nézve oldalra lejt a hasam :o), hullámzik és csuklik. De még egyik sem fájt. A hólyagommal szokott néha focizni, de azt sem nevezném szörnyűnek...
2009. szept. 17. 15:21
 7/8 anonim ***** válasza:
35h.km. vagyok es az en babom bizony sokszor akkorakat rug a bordamba,hogy csak csoda a pici sarkaval:)bar kicsit faj,de attol meg nagyon elvezem,ezek inkabb olyan kellemes fajasok,de ahogy latom mindenkinel maskepp van szinte,kellemes babavarast kivanok mindenkinek;)
2009. szept. 17. 17:12
 8/8 anonim ***** válasza:
A 37. hét óta inkább nyomkod.
2009. szept. 18. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!