Volt valakinek akinek nem nézték a méhszáját a 36héttől?
Győrben szültem, szintén nem néztek méhszájat az utolsó néhány hétben, mondván, hogy most már úgyis mindegy, ha nyílok, az is jó, ha nem, az is normális. Nekem nem hiányzott a manuális vizsgálat, örültem, hogy már elmaradt.
Nekem ugyan fejvégű volt a fiam, szóval lehet, hogy butaságot mondok, de uh nélkül is megállapítják, hogy milyen irányban fekszik a baba. A védőnőm is kézzel tapogatta, illetve a szívhang is irányadó, a végefelé egészen a hasam alján találta meg.
36 hetesen nézték utoljára, utána már csak 40 hetesen, de akkor már 2 naponta. 40+6-ra szültem.
UH sem volt már 36. héttől, csak NST hetente 1x, 40. héttől minden nap.
Szia.
Nekem eddig egész terhesség alatt összesen 2x nézték meg a méhszájat,és akkor is csak úgy,hogy mindkétszer a kórházban panaszkodtam,hogy keményedek és görcsölök.22 hetesen és 28 hetesen nézték meg,azóta gőzöm sincs,hogy mi a helyzet odalent :/ És nem hiszem,hogy maguktól bármikor is megfogják nézni,max már csak akkor,amikor már vajúdok a szülőszobán.
Miskolc,Semmelweis Kórház
33+1 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!