Mennyit híztatok 24 hetes korig? Én 1 hónap alatt 3 kilót, de összesen "csak" 5kg eddig.
Ez még gondolom nem olyan sok, csak ha így folytatom, hogy havi 3 kiló, akkor elég sok lesz a végére.
Amúgy az első terhességemnél 12 kilót híztam a végéig, csak akkor szépen fokozatosan, nem voltak ilyen kiugrások. Vékony testalkatú vagyok.
Most a védőnőm azt mondta, hogy óvatosan az evéssel. Szerintem nem eszek sokat. Szerintetek is oda kell figyelnem?
Szia. Pont egy éve ugyanebben a cipőben jártam, fel is tettem egy kérdést, belinkelem Neked. És a végére csak 13 kiló jött fel, ebből 4500 gramm volt a baba.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Köszi a válaszokat.
Szerintem sokkal többet nem eszek, mint eddig, csak mostanában kívánom az édeset. El is hjatároztam, hogy a héten még megeszek minden édeset, ami itthon van és jövő héttől csak egészséges nasikat veszek. A védőnőm azt javasolta, hogy egyek kevesebbet vacsorára. Ezzel csak az a baj, hogy éhesen nem tudok aludni és akkor meg éjszaka eszek. Az első terhességem alatt is kb ilyen korban kezdődött az éjszakai banán-evészetem.
Én is 25 hetes vagyok ,már csak 99 nap:D
Eddig 7kg plusz de az elején fogytam 4kg-ot...hánytam dögivel:)
kb 25 hetes korig dúrván 5 kilót (amire a védőnőm azt mondta hogy jó, még ennyi kb jöhet...), most 37 hetes vagyok és 9 kiló + van rajtam. De odafigyeltem mikor mit, sok zöldség, gyümölcs, fehér kenyér helyett teljes kiörlésű, 5ször eszek kevesebbet (reggeli-10órai-ebéd-uzsi-vacsi), tehát nem zabálok de nem is bírok...azaz egészségesen étkezem. Néha persze eszek pizzát vagy hasonlót, de azért próbálok egészségesen, változatosan enni.
Figyelj oda milyen minőségű ételt eszel, barna kenyér, barna rízs... és akkor nem kell aggódnod a súly miatt.
Gondatlan boldog babavárást kívánok! És mégegyszer, nem sok most az az 5 kiló. :D
25. hétre 8 kg-ot. Most 29. hétre már 11-et. Ne aggódj, annyit hízol, amit a szervezetednek kell. Ha csak nem falsz egész nap. A gyerek maj leszívja rólad:)
Boldog babavárást!
29km
Szia! Én kimásolom neked a kiskönyvemből a hízásomat:
11 hét- 60 kg
15 hét- 61
17 hét- 63
21 hét- 66
25 hét- 69
29 hét- 68
31 hét- 69
Most vagyok 34 hetes, holnap megyek mázsálásra a védőnőhöz. Szerintem feljött megint olyan 1-2 kg, ami simán belefér.
Azért írtam le részletesen, hogy nyugodj meg, nem törvényszerű, hogy később rohamos hízásnak indulsz.
Hozzátenném, hogy én mindent megeszek, amit megkívánok!
Szia!
Én 22 hét alatt 3 kg-al gyarapodtam. Annyi szerencsém van, hogy egyszerűen nem kell, nem esik jól az édesség. Pedig régebben elég sokat ettem. A mostani édességeim: banánturmix, méz a teába, kakaó.
Én este 6-kor vacsorázok, utána max gyümölcsöt, vaaagy, a nagy kedvenc: TEJ!!!! Ha egy picit éhesebb lennék, akkor 2 bögrével is lemegy :)
De nekem csak mázlim van, hogy nem kívánom az édeset. Ha "kívánós" vagyok, akkor mindig főzeléket, vagy levest kívánok meg.
Próbáld meg szerintem a kakaót, vagy a mézet. Azért mind2 elég édes. Ja, és persze sétálj sokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!