Kismamák! Kávéztatok terhesség alatt?
Figyelt kérdés
A cigiről szerencsére nagyon könnyen le tudtam szokni,de a kávéról nem sikerül. Már mindent kipróbáltam. Vettem koffeinmentes omniát,3:1-et,Inka kávét,kapucinót,de ha nem iszok reggel legalább egy fél normális kávét (tejjel),akkor egész nap képes fájni a fejem.Napközben már elvagyok INKA kávén(ami úgy tudom,egészséges),de reggel vagy kávé-vagy fejgörcs. A baj az,hogy alapból magas a pulzusom,és erre rájön még egy fél kávé..... Mit tegyek? Hogy szokjak le róla,hogy a fejem se fájjon. Nem akarok ártani a kicsinek!2013. márc. 20. 08:00
11/14 anonim válasza:
1 tejeskávét ittam naponta, reggelente.
12/14 anonim válasza:
Igen, 1 kávé naponta nem árt. Most 9 hetes vagyok, nem nagyon kívánom a kávét, de munkában kávézunk reggelente. Ha nem iszom meg a kávét /3:1/, akkor fáj a fejem és élni sem bírok.
14/14 anonim válasza:
Szia, nekem a védőnő mondta, hogy muszáj lenne kávét inni, mert nagyon alacsony a vérnyomásom. Terhesség előtt ittam napi 3-4-et, most meg egyet épp, hogy le bírok gyűrni :)! Nem árt biztos :)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!