Sumetrolim terhesség alatt?
Figyelt kérdés
A dokim ezt adott a folyásomra, ill. viszketésre.
Viszont a betegtájékoztató szerint nem lehet terheseknek szedni.
Szedett valaki?
2013. márc. 18. 18:11
1/2 anonim válasza:
én azt csak akkor kaptam mikor beteg voltam (meg voltam fázva NEM terhesen), de viszketésre v folyásra még nem hallottam, hogy ezt adtak volna :O
2/2 anonim válasza:
Menj el egy olyan orvoshoz, aki tenyésztésre küld kenetet és célirányosan ír fel gyógyszert. Lehet a folyás baktérium, vírus, gomba. Ha viszket, akkor valószínű gomba, amire gombaellenes kúp, kenőcs a megoldás. Ám, ha baktérium, akkor pedig azt is ki kell kezelni, nekem egy durva streptococcusom volt a terhesség elején, és bár a gyógyszertájékoztatón nem javasolták terheseknek, mégis indokolt volt a szedése, mert még akár koraszülést, vetélést, babánál vakságot is okozhatott volna. A babának semmi baja nem lett, már 13 éves.:) Ha valóban ezt kell szedned, szedd be, de ha csak hasraütésszrűen írta fel, akkor keress másik orvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!