10 hetes terhes vagyok. Használhatok szőrtelenítőkrémet a bikinivonalra?
A terhesség előtt azt használtam (Veet), de amióta terhes vagyok, nem mertem. Próbáltam a borotvát, de attól meg úgy kipattogok, hogy borzalom. A hideggyantát is próbáltam, azt se nagyon bírja a bőröm.
Lassan jön a strand-szezon és kéne valami megoldást találnom. Ti hogy oldjátok ezt meg?
Simán lehet használni! :)
Az viszont meggondolandó hogy kismamaként strandra menj, igaz ha nem mész vízbe nincs gond.
Köszi mindenkinek. Sajnos a gyantát nemigen bírja a bőröm, tudom az lenne a legjobb, legtartósabb megoldás, dehát sajna nem megy.
Akkor maradok a szőrtelenítőkrémnél.
Strand alatt meg csak a Balatont értem, medencébe nem szívesen mennék, félnék a fertőzésektől. Bár a terhességem előtt soha, semmiféle fertőzést nem kaptam el, akármilyen strandon, vagy termálvízben fürödhettem, de azért most inkább nem kockáztatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!