Normális-e ha a 29. hétben naponta többször megyünk nagyvégezni és a meleget egyáltalán nem bírjuk?
a nagydolog végzése önmagában nem lehet gond, bár az is igaz, hogy a szülés egyik előjele lehet, de nem mindenkinél. Szerintem nincs miért aggódnod.
Az is természetes, hogy nem nagyon bírod a meleget, ezzel én is így vagyok, de mivel a szívnek sokkal keményebben kell dolgoznia, sokkal több vért kell keringetnie és a felszedett kilók vagy víz (aki vizesedik) is "melegít". Szerintem ne aggódj, tarts ki a nagy meleg se tart örökké!
További boldog babavárást!
Ha nagyvégezni mész annak csak örülj, mert a legtöbb kismama székrekedésben szenved, én is minden nap járok akár többször is wc-re.
A nagy meleget meg én sem birom, ajuldozok ha állnom kell a napon vagy a melegben, akár a buszon vagy villamoson, mert ugyebár nagyon sok a bunkó, ember és eszük ágában sincs átadni a helyüket.
25 hetes kismami.
Szerintem sok kismamánál fennáll ez a probléma. Én is szenvedtem székrekedéssel, most meg minden nap 2-3-szor trónolok. Szerintem semmi bajod nincs.
A melegről annyit, hogy szerintem egy kismama sem bírja. Mindenkinél máshogy jelentkezhetnek a tünetek. Nálad ájulással, másnál vizesedéssel, fáradékonysággal...
Boldog babavárást!
nekem is vannak napok amikor többet járok wc-re.a meleget pedig nagyon nem bírom, pedig én imádom, és terhességem elött ha tehettem ilyenkor csak kinnt voltam nap alatt:D
34hetes kismama, boldog babavárást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!