Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen tesztet, papírt kell...

Milyen tesztet, papírt kell kitöltenem?

Figyelt kérdés

17 hetes kismama vok,ma voltam dokinál és az ottani védőnő,nem a sajátommal voltam ma,azt mondta,hogy a védőnőm majd ad papírokat,amit ki kell töltenem...

Miről beszélt?

2013. márc. 18. 11:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs. Én 35 hetes vagyok, semmit nem kellett kitöltenem eddig. Havonta járok a védőnőmhöz.
2013. márc. 18. 12:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Én már 21 hetes vagyok, 2. babával. Nekem sem kellett soha semmit kitöltenem, annyit csinált csak a védőnő, hogy az adataimat beírta a kartonjába. Én nem töltöttem ki sose semmit.
2013. márc. 18. 12:29
 3/5 anonim ***** válasza:
13 hetesen kellett kitöltenem a családi adókedvezmény igényléséhez a papírokat. De azt nem a védőnő adta.
2013. márc. 18. 14:06
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm,hogy írtatok.

Egy kismamát láttam ,hogy tölti a papírokat,ő is 17/18 hetes ,mint én.Tőle nem kérdeztem meg,hogy milyen papírok azok,mert sajna annyira bunkó volt,hogy köszönni sem köszönt vissza :/

Nekem is 2. terhességem és nem emlékszem,hogy bármilyen papírokat is kellett volna töltenem.

Lehet,hogy depresszió teszt?

Párommal csak találgatunk.

Még egyszer köszi,hogy írtatok...esetleg,ha beugrik mégis valami,várom az ötleteket,lehetőségeket,meg persze,ha tudja valaki,annak külön örülnék. :)

2013. márc. 18. 20:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy már a genetikai uh-hoz való papír (hogy tudomásul veszed, hogy a genetikai rendellenességek csak x százalékban szűrhetők ki)? Esteleg pszichológiai papír (nálunk azt is kell kitölteni, mert valami pszichológiai tanulmányban veszünk részt). Más nem jut eszembe.
2013. márc. 19. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!