Nekem 13 hetesen derült ki, hogy terhes vagyok, amíg nem tudtam, jártam bulizni, ez okozhat valamiféle problémát a későbbiekben? Most 17 hetes vagyok és aggódom kicsit.
gondolom orvosnál jártál már. ő meg tudja állapítani hogy történt e baja. de ha ezután betartod hogy egészségesen táplálkozol és vitamint is szedsz /persze csak ha megbeszélted az orvossal/ nagy valószínűséggel minden rendben lesz.
boldog babavárást!
Hogy nem vetted észre 13 hétig, hogy terhes vagy? Ez azért elég gáz.
És szerintem igenis van okod aggódni. Márcsak a folsav hiány miatt is.
Köszi a gyors válaszokat! :) Azóta szedek vitamint, gyümölcs, zöldség minden.:) 13hetesen volt 74 mm, mozgolódott és a doki is azt mondta minden rendben, nincs kóros elváltozás. De jövőhéten megyek megint dokihoz akkor már biztosabbat mond majd.
És úgy nem vettem észre, hogy előtte gyógyszert szedtem aztán abbahagytam mert voltak vele gondok és újat kellett iratnom, a doki mondta hogy most 7-8 hétig nem fog megjönni és ezért nem gondoltam babára. Nem volt hányingerem, émelyegni se émelyegtem, semmi.
Csak tudnám, hogy ez hogy sikerült!...
Aggódni mindenképpen lehet, csak nem érdemes!
12 hetes koráig sok vitaminra van szüksége a babónak, az idegrendszeri elváltozások kiküszöbölése érdekében (pl.: nyitott gerinc). De ezen mostmár késő aggódni.
Mindentől függetlenül az is lehet, hogy egy gyönyörü, és makk egészséges babának adsz életet!
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!