Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez a pocak még nincs leszállva...

Ez a pocak még nincs leszállva, igaz?

Figyelt kérdés

Olyan fura volt nekem tegnap este,mert keményedtem,de eddig teljesen fent is kemény volt a gyomromnál,most meg csak egy kicsit a köldök felett volt kemény,olyan nekem,mintha lentebb ment volna a pocakom.

Itt a kép:

[link]

[link]

2013. márc. 15. 15:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
nekem egyik babámnál sem szállt le,a harmadiknál sem.úgy mentem szülni és vajúdás során ment le
2013. márc. 15. 19:03
 12/13 A kérdező kommentje:

Igen ezt a két képet egymás után csináltam,csak az elsőt vakuval,a másodikat pedig anélkül :)

Hát kedves kétlányos,nekem amint látod ekkora pocim van már,és tényleg első baba lesz :))

De ahhoz képest eddig nem vették észre,hogy baba lesz,még most kérdezgetik vagy 2 hete,hogy baba lesz?Meg hogy mennyi idős vagyok,és amikor mondom,hogy 32 hetes vagyok,akkor el vannak ájulva,hogy már ennyi vagyok,amikor nem is olyan nagy a pocakom :/

2013. márc. 15. 19:15
 13/13 anonim ***** válasza:
Nincs még leszállva.
2013. márc. 15. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!