Tapasztalatok? Létezik hogy 5és fél hónaposan nem tudják megmondani a baba nemét? És egy gramm hasa sincs?
Mi a szülőszobán tudtuk meg, hogy lányunk van, addig dugdosta magát, de ott már nem volt esélye :) Pedig voltunk vagy 10-szer uh-n.
Nem mindenkinek látszik meg a hasa 5 és fél hónaposan, ilyen is van.
Nem egyet hallottam, aki nem tudtam, mert soha nem mutatta meg magát a baba...
És én is láttam 40 kg-os, 180 cm-es nőt 22 hetesen , nem hogy nem volt hasa, szinte beesett a hasa a medencecsontjai közé...
Nekem a vegeig senki se tudta megmondani, mert mindig eltakarta magat.
Vegul kislany lett.
A hasam nekem is keson kezdett el noni, de a vegere eleg nagy lett :)
Elöfordul hogy végig nemtudják megmondani a baba nemét.Bár manapság ez tényleg ritkaság.Nekem 2 doki is ugyanazt mondta gondolom nem tévednek.De 100% akkor lesz ha a méhlepényvintavétel eredménye megjön.Egyébként meg ugyis mindegy nemigaz? Változtatni nemlehet rajta.Lényeg hogy szeretettel várják a családba!
Az első terhességemnél 7 hónapig semmi nemlátszott rajtam. Most a másodikkal 19 hétben vagyok nem veszik még észre a kivülállok. Aztán meg majd meglátjuk.
Szia! Nekem 13 hetsen megmondták, hogy kisfiam lesz, de ez orvosfüggő nagyon, hogy ilyenkor merjen-e mondani valamit, mert még kicsi a magzat. De ismerek olyan házaspárt, ahol a nő a héten szül, és nem tudják a baba nemét, mert soha nem feküdt úgy a baba, hogy egyértelműen látni lehessen.
Rajtam 27 hetesen lehetett észrevenni, hogy babát várok, addig nem látszott a pocakom, pedig nem takartam soha, mert nagyon büszke vagyok rá.
38hetes pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!