Most kaptam meg az afp eredményem amire21.6, MOM 0.61 jó az eredményem?
Hogy most akkor mi van????Nem értem a kérdésed.Mi az a 21.6 Mom???Meg a 0.61??Akkor most melyik?? A 21,6 Mom nem sok egy kicsit??
Szerintem tedd fel a kérdésedet újra és lehetőleg úgy,hogy értsük is!!
Én értem a kérdésed. Nézd meg a papíron, mit ír ref. tartománynak. AZ én papíromon 0.7-2.50 -ig van jelölve.
De van amelyik laborban 0.5-től kezdődik. Meg a korrigált MoM-ot nézd!
Szia,én is 2hete voltam ebben a dilemmában nekem 16hetesen volt 22,4, a másik értéket nem írják ki Egerben.Több embert is megkérdeztünk,mert kicsikével alacsonyabb volt mint a referencia érték alsó határa,de az orvos,védőnő és egy volt szülésznő is azt mondta hogy ezzel nem kell foglalkozni,aztán a héten voltam a 18.heti uh-on és hiába mondtam neki hogy mutatnám az afp papírom is mert lehet picurkát alacsony,a nő el sem vette,azt mondta ezt már sehol sem nézik.A kicsit alacsonyabb érték azért lehetett mert pár nappal korábban vették le.Szerintem ne aggódj,úgy tudom h az első érték 20és 100 között normális, a másik értéket sajnos nem tudom.
Nevedben is köszönöm az első válaszoló kedves,segítőkész hozzászólását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!