4 hetes "terhes" vagyok. Van okom aggódni, ha kb 2 naponta enyhe barnás folyásom van? Csak pisilésnél veszem észre, nem fáj, nem görcsöl semmim. Ez még bele fér a normális kategóriába?
Figyelt kérdés
2008. jún. 9. 16:52
1/2 anonim válasza:
Van akinél elöfordul barnás folyás.Elöször az én orvosom is azt mondta.Ha erösödne,keresd fel az orvost,nekem ez volt az egyetlen tünet és a 10.héten elhalt a magzat.Ne általánosits,és nem akarlak ijeszgetni sem,csak vigyázz magadra.Menj orvoshoz,kaphatsz gyogyszert ha fenyegetö vetélést itél meg.Szivhangot majd csak a 6.7.hét körül fog látni.Sok sikert.
2/2 anonim válasza:
Sosem jelent jót a barnázás vagy vérzés egy terhesség alatt! Hívd fel az orvosodat, valószínüleg be fog hívni, hogy megnézzen! Lehet, hogy scak kapsz valami gyógyszert, de lehet nagyobb baj is! Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!