Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » AFP-értéknek 0,86 nagyon rossz?

AFP-értéknek 0,86 nagyon rossz?

Figyelt kérdés
Most kaptam meg a vizsgálat eredményét. Védőnőm szerint "alacsonyka". Kezdhetek izgulni vagy ez így rendben van?
2013. márc. 12. 00:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem rossz ez az érték.Nem tudom miért mondta ezt a védőnőd.
2013. márc. 12. 06:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem is e körüli érték volt és se a védőnő se a dokim nem mondta hogy rossz lenne,a tiéd vagyis a védőnőd biztos nem bírta ki hogy a frászt ne hozza rád,kérdezd meg miért rossz tuti értelmes válasza nem lesz rá!!!!
2013. márc. 12. 06:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Biztos kislány a baba!:)
2013. márc. 12. 06:39
 4/9 anonim ***** válasza:
én úgy tudom, hogy 0.7-től valameddig jó,ez bőven benne van a tartományban. nem értem a védőnőd. (én a nemére nem fogadnék ebből...)
2013. márc. 12. 06:43
 5/9 anonim ***** válasza:
ez tökéletes eredmény.Nem tudom hányas válaszoló írta,hogy biztos lány,szerintem az afp-ből nem lehet megtudni .Nekem ezzel az értékkel kisfiam lett egyébként
2013. márc. 12. 07:30
 6/9 anonim ***** válasza:
azt nem írtam, hogy nekem 0.46 volt, na az tényleg alacsony. Az afp elég megbízhatatlan vizsgálat,gyakran téved, elküldtek genetikai vizsgálatra, ott megállapították, hogy minden ok.
2013. márc. 12. 07:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Érdekes! Nekem 0,9 lett, és a védőnő azt mondta, tökéletes!
2013. márc. 12. 07:52
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszaitokat, megnyugodtam:)

Tényleg szörnyű ez a vizsgálat, már bánom, hogy nem csináltattam integráltat...

Kellemes babavárást mindenkinek!

2013. márc. 17. 23:40
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

0,5 és 2 között jó. Nekem 0,8 volt, az 1. babámmal, a 2. babámmal kereken 1, és mind a 2 tökéletesen egészséges. :-)

Gratulálok!

2013. ápr. 17. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!