Ma voltam 12 hetes ultrahangon és 58mm a babám. Ez jó méret?
Figyelt kérdés
2009. szept. 14. 13:36
1/5 anonim válasza:
Igen, az én babám 50 mm volt és minden rendben van. Nyugi és boldog babavárást.
40 h km
2/5 anonim válasza:
Tökéletes! Nekem 11/5 volt 49,69 egész pontosan... akkor volt a tarkóredő és ott ennyire pontos volt a gép :)
3/5 anonim válasza:
szép. az én babám 12+2 naposan volt 59 mm
4/5 A kérdező kommentje:
Én ma pont 12 hetes vagyok. A tarkóredővastagság NT: 2mm,ugye ez is jó?
2009. szept. 14. 14:24
5/5 anonim válasza:
Első vagyok. Ezt találtam:
A nuchalis oedema („nuchal translucency”: NT), magyarul tarkóredő-vastagság növekedése kromoszóma rendellenességre, szívfejlődési rendellenességre, egyéb genetikai rendellenességekre hívhatja fel a figyelmet. A tarkóredő (NT) mérése a 11-13. terhességi héten végzett ultrahang-vizsgálat kapcsán javasolt. 3 mm vagy annál vastagabb tarkóredő esetében a terhest mihamarabb genetikai centrumba kell irányítani. Magzati chromosoma vizsgálat 3 mm-es tarkóredő-vastagság felett ajánlott.
Ezek szerint jó a 2mm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!