Milyen AFP eredmény utal fiúra, és milyen lányra?
Figyelt kérdés
2013. márc. 11. 07:46
11/15 anonim válasza:
8-as vagyok!
Voltam kombi és integrált teszten is, az integrált vége:1:3600 - hoz down-ra, 1: 50000 hez edwards-ra, de nekem azt mondták a genetikusok, h 35 felett ez már csak játék a számokkal....egyébként jónak ítélték az eredményeimet ők is, de ott van még az alacsony afp, amit külön megcsináltattam, és a korom mellett az sem tetszik nekik....!ma még lesz egy genetikai uh-m, az Istenhegyin, és annak "fényében" döntök majd!sajna 3 évet vártunk rá, és lombik baba, így nagyon félek attól ha szúrni kell......
12/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, ma fogom megtudni az eredményt! (Persze holnap meg már amúgy is lehet, hogy megtudom a nemét a genetikai uh-n...)
2013. márc. 11. 09:58
14/15 anonim válasza:
1.baba:1.07 kisfiú
2.baba:1.06 kislány
3.baba :0,90 kisfiú
15/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nekem 0,9 lett, és ma az is kiderült, hogy kislány lesz!
2013. márc. 12. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!