Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A Húgom cukros és most kismama...

A Húgom cukros és most kismama lett, így is szedheti a cukrára a gyógyszert?

Figyelt kérdés
Tényleg igaz az,hogy aki cukros és terhes annak a 36.héten megindítják a szülést és csak császározzák,nem szülhet simán?
2009. szept. 14. 12:03
 1/9 anonim ***** válasza:
74%

Nekem szerencsére nincs ilyen problémám,de erről mindenképp az orvosával kell konzultálnia,mondjuk még ma,mert mi nem dönthetünk helyette,nem vagyunk orvosok...Ráadásul egy rossz tanács és lehet,hogy tragédia történik.Ezért mi nem vállalhatunk felelősséget,ugye megérted?

25 hetes km:)

2009. szept. 14. 12:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

A gyógyszert ne itt kérdezzed, hanem majd a nőgyógyásza fogja megmondani mit szedhet. Én terhességi cukros vagyok, holnap töltöm a 37. hetet. Ettől még nem indítják be a szülést és nem kell a császár.

Gratula a babához!

2009. szept. 14. 12:05
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen az orvosával kell beszélnie. Van olyan eset, amikor már a terhesség kezdetekor be kell feküdnie a cukros kismamának kórházba és a terhesség végéig benn is kell maradnia, mert folyamatosan meg kell figyelni. Mivel mi nem ismerjük a húgod állapotát, ezért mindenképpen az orvossal kell beszélnie minél hamarabb.
2009. szept. 14. 12:09
 4/9 A kérdező kommentje:

Kedves 1.

Ha nem tudod a kérdésemre a választ minek válaszoltál?

Nem olyan emberek véleménye érdekel akiknek gőze nincsen az egészről,hanem azok véleményére vagyok kíváncsi akik már voltak olyan helyzetben mint a húgom,nem hiszem,hogy ő az egyetlen aki cukrosan lett kismama,vagy mégis!!?

2009. szept. 14. 13:01
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
nem fogják meginditani ha nem muszáj.én is cukros vagyok már 3 éve és most babát várok.30.hétnél tartok.eddig minden rendbe a babával is és ugyan ugy fejlődik mint a nem cukrosoké.annyi hogy többször kell menni a diabetologiára.
2009. szept. 14. 15:51
 6/9 anonim ***** válasza:
71%
Akkor bocsánat a tanácsért,hogy konzultáljon a dokival:)
2009. szept. 14. 15:57
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Aki gyógyszert szed a cukrára,az a terhességben nem szedheti,hanem átállitják inzulinra,mert a gyógyszernek súlyos mellékhatásai vannak.Tudom,mivel 10éve inzulinos cukros vagyok és közben született 2 fiam is!Az elsővel a gyógyszerről át lettem állitva!

A szülést csak akkor inditják el,ha gond van a babával vagy a mamával,egyébként nyugodtan kihordhatja végig.Én a 40.héten szültem.

Sok boldogságot!:)))

2009. szept. 14. 21:30
 8/9 A kérdező kommentje:

utolsónak

köszönöm szépen a válaszodat

2009. szept. 15. 09:03
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon szivesen!És további boldog babavárást kivánok!:)))

Minden jót!

2009. szept. 15. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!