Hányadik héten kell az utolsó laborvizsgálatra menni? (vérvétel, vizelet)
Figyelt kérdés
2009. szept. 14. 09:44
1/8 anonim válasza:
Szia!
32 hetesen van az utolsó labor.
Sok sikert!
2/8 anonim válasza:
Szia. Nekem is valahogy 32 hetesen volt. Elvileg. Holnap megyek dokihoz, majd kiderül hogy kell-e még menni.
Minden jót kívánok!
36 hetes kismami
3/8 A kérdező kommentje:
Én a 28. héten voltam legutóbb, most 36 hetes vagyok, és a dokim most küld újra. Eddig minden rendben volt, minden vizsgálatra elmentem, furcsa, hogy nem küldtek a 32. héten.
2009. szept. 14. 10:39
4/8 anonim válasza:
Szia! Veszprémi vagyok, nekem is van a 36. héten vérvétel. 32.hétben nem volt, csak UH, 26 hetesen volt a terheléses vérvétel, akkor néztek mindent, olyan nagylaborféle volt....
5/8 anonim válasza:
Nekem most 37 hetesen lesz az utolsó vérvétel és laborvizsgálat.
6/8 anonim válasza:
Hello, nekem is a 37 héten kell mennem az utolsóra. Már annyira elegem van a sok szuriból. 35 hetes km.
7/8 anonim válasza:
A nőgyógyászati protokol alapján, 32 hetesen UH van, és 36-37 hetesen van az utolsó nagylabor, anti test ellenőrzéssel, teljes vizelet vizsgálattal és alltalában ekkor van a leoltás is (hüvelyváladék vizsgálat, kenetminta alapján, hogy bizonyos fertőzéseket kizárjanak, amik ellenjavaltá teszik a hüvelyiszülést és császármetszést indikálnak). Úgyhogy az orvosod a legideálisabb időpontban küld el ezekre a vizsgálatokra.
8/8 anonim válasza:
Sziasztok! 36hetesen voltam az "utolsó" vérvételen, egyben a kenetmintát is le kellett adni a laborban. De szüléskor is vesznek vért, meg szülés után is, szóval a kórházban még vár ránk pár vérvétel.
38hetes pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!