Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elmaradt menstruáció után 2,5...

Elmaradt menstruáció után 2,5 héttel megyek orvoshoz. Mire számítsak? Mit látunk majd?

Figyelt kérdés
2013. márc. 10. 14:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
5 vagyok na akkor hajrá csajok:)) mindenkinek dobogó szívecskét kívánok (én azért is megyek csüt. hogy biztos legyen már szívhang)
2013. márc. 10. 15:39
 12/15 anonim ***** válasza:
én arra már nem emlékszem hogy hány héttel voltam a dokinál mikor elmaradt de arra pontosan igen hogy a papíromra 7+3napot irt nekem akkor volt már szívhang is :) 35+5hkm
2013. márc. 10. 15:59
 13/15 anonim ***** válasza:
Jó esetben embriót szívhanggal, de nem 100%! Én 6+5 hetesen mentem először, és még csak üres petezsák volt, vsz. később fogant. Aztán legközelebb már minden ok volt.
2013. márc. 10. 16:10
 14/15 anonim ***** válasza:
Lanyok, mi volt a mai vizsgalaton? En tegnap voltam, 7+3. napon, crl 11,4mm es dobog a szive! Ez nekem tegnap oriasi dolog volt, mert az 5-6. heten 11 napig barna-rozsaszin folyasom volt, 3. hete fel sem kelek az agybol, aztan egy hetig nem volt semmi, mar majdnem megnyugodtam es pont tegnap reggel elenkpiros folyekony verzesre ebredtem! Par ora alatt abbamaradt, azota barna maszat van es a pici jol van. Szoval tegnap megint a pokol es a mennyorszag volt nekem. Tovabbra is fekves es az orvos igy fogalmazott: ha eljutunk a 12. hetig pezsgot bontunk. Ez nem volt tul biztato szamomra... Remelem nalatok egyszerubb a helyzet! :-)
2013. márc. 14. 08:44
 15/15 A kérdező kommentje:

Kedves MSTY!

Nekem 17:00-ra van időpontom, úgyhogy csak este tudok fejleményeket írni. Neked nagyon gratulálok a dobogó szívecskéhez! Gyógyszert nem kaptál? Mikor mész újra? Sokat pihenj, ne is kelj fel csak pisilni, fürdeni és enni.

Nekem semmi gondom nincs (kopp-kopp-kopp), a vérzésem 2 hete kedden maradt ki, vagyis 6+2 vagyok. Szívem szerint már elmentem volna azon a héten orvoshoz, mert már volt vetélésem, igaz annak voltak is jelei. Most úgy döntöttem várok 2 hetet, és bizakodom.

Este jelentkezem, remélem a másik válaszoló is aki szintén ma megy orvoshoz!

Puszi!

2013. márc. 14. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!