Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az anyukák általában megérzik...

Az anyukák általában megérzik azt, hogy milyen nemű lesz a gyerekük?

Figyelt kérdés
Ti megéreztétek?
2009. szept. 13. 21:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Nemcsak én éreztem, a férjem ugyanolyan biztos volt benne! Biztos nem mindig érzi az ember, de mi mondtuk meg a dokinak, hogy tuti fiú, amire ő csak annyit mondott, hogy valóban, letagadhatatlan kukija van :)

18 heteske

2009. szept. 14. 06:51
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Most a 3. babát várom. Én is megéreztem, sőt tudtam, hogy kisfiam lesz, még mielőtt az orvos igazolta volna ezt.

Az első két gyerkőc lány, velük semmi bajom nem volt, viszont most a 12. hétig hánytam, rosszul voltam, a vérnyomásom is iszonyat alacsony volt, nem volt étvágyam stb.

Szóval kezdettő fogva tudtam, hogy pici fiam lesz.

Boldog babavárást Neked!

25 km

2009. szept. 14. 07:44
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is nagyon hamar megéreztem, hogy kislányom lesz. Aztán megszületett a gyönyörű kisfiam. :-) Ennyit a megérzéseimről!

2009. szept. 14. 07:45
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Mi apjával lányt szerettünk volna de nagyon. Attól függetlenül én éreztem már 10-12 hetesen hogy fiú lesz (akkor még nem örültem annyira) de legalább lélekben felkészültem rá :))

a 18.heti UH-n meg is mutatták, hogy ott bizony kuki van, majd a 23 hetes cvs után teljesen egyértelmű xy lett :)

Most másodiknak is nagyon lányt vártunk, ezért azirányú "megérzésem" hogy tuti csajos, inkább azt fejezi ki, mit szerettem volna.

De ő tényleg lányka mint kiderült nemrég:))

2009. szept. 14. 07:48
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Én teljesen azt éreztem,hogy fiam lesz...De lányom lett!! :)
2009. szept. 14. 07:55
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Én lányt érzek és fél óra múlva indulok az u.h.-ra, 16 hetesen.... Nagyon-nagyon kiváncsi vagyok :) bocs, nem a kérdésre válaszoltam, még nem tudom hogy megéreztem e...
2009. szept. 14. 08:29
 17/24 anonim ***** válasza:
Az elsőnél a nyakamat tettem volna rá, hogy fiú lesz - lány lett! :) Engem becsaptak az érzéseim. A második most még csak 8 hetes, most már nem merek fogadni... Nem is törődöm vele (mármint azzal, hogy milyen nemű lesz), mert Ő már "Ő", akár fiú, akár lány! :)
2009. szept. 14. 08:29
 18/24 anonim ***** válasza:

Az elso babanal nem ereztem semmit, pontosabban ellenkezoleg: egyszer azt gondoltam, hogy talan fiu, talan lany. Az egyiknek ugye mindenkeppen be kellett jonnie, fiam lett. :-)

A masodik babanal most nagyon erosen sejtettem, hogy fiu lesz, pedig teljesen mas ez a terhesseg es a ferjem az elejetol kezdve kishugit emlegetett, en meg mindig hozzatettem a mondanivalojahoz, hogy "vagy inkabb kisocsi".

Es tenyleg fiu! :-D

2009. szept. 14. 08:33
 19/24 anonim ***** válasza:
Majd megírod,hogy mi derült ki?De csak ha nem baj:)Én drukkolok,hogy puncit mutasson az UH:D
2009. szept. 14. 10:22
 20/24 anonim ***** válasza:
Részemről egyáltalán nem jött be a megérzésem, de a lényeges úgyis, hogy meglegyen mindene és egészséges legyen.
2009. szept. 14. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!