Az anyukák általában megérzik azt, hogy milyen nemű lesz a gyerekük?
Nemcsak én éreztem, a férjem ugyanolyan biztos volt benne! Biztos nem mindig érzi az ember, de mi mondtuk meg a dokinak, hogy tuti fiú, amire ő csak annyit mondott, hogy valóban, letagadhatatlan kukija van :)
18 heteske
Szia!
Most a 3. babát várom. Én is megéreztem, sőt tudtam, hogy kisfiam lesz, még mielőtt az orvos igazolta volna ezt.
Az első két gyerkőc lány, velük semmi bajom nem volt, viszont most a 12. hétig hánytam, rosszul voltam, a vérnyomásom is iszonyat alacsony volt, nem volt étvágyam stb.
Szóval kezdettő fogva tudtam, hogy pici fiam lesz.
Boldog babavárást Neked!
25 km
Szia!
Én is nagyon hamar megéreztem, hogy kislányom lesz. Aztán megszületett a gyönyörű kisfiam. :-) Ennyit a megérzéseimről!
Mi apjával lányt szerettünk volna de nagyon. Attól függetlenül én éreztem már 10-12 hetesen hogy fiú lesz (akkor még nem örültem annyira) de legalább lélekben felkészültem rá :))
a 18.heti UH-n meg is mutatták, hogy ott bizony kuki van, majd a 23 hetes cvs után teljesen egyértelmű xy lett :)
Most másodiknak is nagyon lányt vártunk, ezért azirányú "megérzésem" hogy tuti csajos, inkább azt fejezi ki, mit szerettem volna.
De ő tényleg lányka mint kiderült nemrég:))
Az elso babanal nem ereztem semmit, pontosabban ellenkezoleg: egyszer azt gondoltam, hogy talan fiu, talan lany. Az egyiknek ugye mindenkeppen be kellett jonnie, fiam lett. :-)
A masodik babanal most nagyon erosen sejtettem, hogy fiu lesz, pedig teljesen mas ez a terhesseg es a ferjem az elejetol kezdve kishugit emlegetett, en meg mindig hozzatettem a mondanivalojahoz, hogy "vagy inkabb kisocsi".
Es tenyleg fiu! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!