Farokcsont körüli fájdalom mitől lehet? 22hkm
Szia.Nekem is a 22. héttől fájdogál a fenekem feletti csont,és engem megijesztgettek azzal,hogy az nem jó,nehogy koraszüljek.Az ilyen jelekre nem árt odafigyelned,ugyanis én keményedek is a 22. hét óta meg görcsölni is szoktam,és nekem a leletemre(amikor voltam ezzel ügyeleten)azt írták,hogy veszélyeztetett vagyok.Az orvos szigorú kíméletre intett,és napi 3x1 szem magnerotot kellett szednem,ja és a házas élet tilalom is életbe lépett ekkortól.Mára már a lapockáim is fájnak,és már néha elég erősek a görcseim,ezért megemeltem a magnerot adagját napi 3x2-re,mert lehet,hogy nekem már kisebb jóslófájásaim vannak.Figyelj oda a keményedésre,meg a görcsökre,meg az ilyen fájdalmakra,mert ez lehet koraszülés jele.Ilyenkor inkább te is emeld meg a magnerot adagját vagy 2-3 szemmel és feküdj le amilyen hamar csak lehet,mert gondolom nem szeretnéd,hogy baj legyen.Kicsit pihenj többet mint eddig,ne erőltesd meg magad!!!
Gondtalan babavárást kívánok :)
31+4 hkm
O, már azt hittem be képzelem, de már többedik alkalom, mondom rakeresek.
Bár én csak a 10. Hétbe vagyok, de jó látni h nem hulyultem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!