Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetes terhességig jöhet...

Hány hetes terhességig jöhet elő a Linea nigra? Én holnap lépek a 20. hetembe, de még sehol semmi, még van rá esély hogy megjelenik? Kinek milyen tapasztalata van?

Figyelt kérdés
2013. márc. 8. 13:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

....szerintem ahol olvastad ott rosszul írták mert mindenki egyöntetűen későbbre mondja a megjelenését...

nekem kislányomnál 6-7 hónap között jött elő, nem volt vészesen erős, de lehetett látni,

kisfiamnál nem volt

2013. márc. 8. 16:36
 12/21 anonim ***** válasza:
Nekem a 11-12. hétben már látszódott, de nagyon halványan, nem is tudom, miért vettem észre. Most már határozottan, de még mindig halványan látszik. 24 hetes.
2013. márc. 8. 16:45
 13/21 anonim ***** válasza:
36-38. hét körül jött elő, mikor már azt hittem, hogy nem is lesz. Még mindig látszik fél évvel szülés után. Imádom :-)
2013. márc. 8. 17:17
 14/21 anonim ***** válasza:
Nekem a 15.heten jott elo,es csak a tukorben vettem eszre!Ugyanis ha lenezek akkor nem latszik..:D Nezd meg a tukorben te is,hatha latszik ugy..:)
2013. márc. 8. 17:45
 15/21 anonim ***** válasza:
Nekem nem jött elő egyáltalán, mindenki mondta, hogy várjak, mert majd előjön, de semmi.
2013. márc. 8. 18:01
 16/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!Nem nagyon értem mitől függ,hogy kijön vagy sem, de a lényeg hogy a pindurkám egészséges legyen!:-)
2013. márc. 8. 19:08
 17/21 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nagyon butanak fogok tunni... de mi az a linea nigra? Elso babot varom 9 hetes vagyok. Rengeteget olvastam mar mindenfelerol de ez nekem uj...:)
2013. márc. 8. 19:12
 18/21 anonim ***** válasza:
Ooh... mar tudom :)
2013. márc. 8. 19:22
 19/21 anonim ***** válasza:

A csikocska a pocakodon! Meghozza kozepen egeszen fontrol a szemeremdomborodig huzodo halvany vagy erosebb barna csik!

Csajok!

En 11hetes vagyok, ES VAN CSIKOM. En korainak talalom. De tenyleg ott van! Azt olvastam, hogy van akinek hamar kijon! Es teljesen normalis, es qz is, ha valakinek nem! De mellesleg, nem csak terhes noknel fordul elo, egyes ferfiaknal es noknel is jelen van, nagyon halvanyan. Nekem is ott volt, es most erosodik.

De ez teny, hogy nem idohozkotott.

11hkm

2013. márc. 8. 19:23
 20/21 anonim ***** válasza:
Nekem egyik terhességemnél sem jött elő.
2013. márc. 8. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!