Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ingyenes/fizetős szülésfelkész...

Ingyenes/fizetős szülésfelkészítő tanfolyamot valaki tud ajánlani Budapesten?

Figyelt kérdés

Érdemes elmenni egy ilyen tanfolyamra? Tapasztalatokat várnék...

Előre is köszi!

31 hetes kismama

2013. márc. 7. 09:50
 1/2 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen olyan helyre lennék kíváncsi ahol gyakorlatias a tanfolyam, légzéstechnikát...stb. mutatnak, mert előadáson már voltam..
2013. márc. 7. 10:09
 2/2 anonim ***** válasza:

Én nem voltam tanfolyamon, mert megkérdeztem a dokimat, hogy menjek-e, de azt mondta fölösleges, 2 perc alatt megtanítják ott majd nekem. És valóban. Még a vajúdás alatt a szülésznő elmondta hogy lélegezzek a fájások alatt, mi az, amivel elviselhetőbbé tehetem a fájdalmakat. Kitolásnál pedig a doki mondta el, hogy hogy csináljam, rájuk figyeltem, ennyi...

Szóval mindent elmondanak ott, úgyhogy szerintem inkább azért érdemes elmenni tanfolyamra, ha az ember úgy nyugodtabb, hogy fel van készülve mit kell tennie. De engem ez a "tudatlanság" nem nagyon feszélyezett :)

2013. márc. 7. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!