NyuszNyusz21 kérdése:
Nőgyógyászati ambulánsom : uterus AFV-ben, corpus nagysága: 45x35mm endometrium vastagsága:16mm benne 4mm-es felritkulás jobb ovarium: 25x19mm norm szerk. Bal ovarium: 27x18 norm szerk. Mik a normális eredmények?
Figyelt kérdés
2013. márc. 6. 19:22
11/14 anonim válasza:
Nálam szinte teljesen ugyanez volt a helyzet vasàrnap én kis vérzésselentem be az ambulanciàra. Sajnos tegnap elvetéltem. Ha nálad nincs vérzés vagy barnàzàs akkor pròbàlj meg megnyugodni és türelemmel lenni jövő hêtig mert lehet hogy neked később van a peteérésed és a ciklus végefelé fogant a baba és akkor még nincs 7hetes igazàbòl. Én már a második babàmat vesztettem el de nem keseredek el mert eldöntöttem hogy a következő összejön és kész. Fel kell készülni minden eshetőségre de bìzz a legjobbakban ne add fel. Sok sokert szorítok.
12/14 A kérdező kommentje:
uh sajnálom! Nekem nincs barnázásom se vérzés. A gyomrom ég estenként de nem minden nap,hasam alja nyilal olykor,szédülök,hányinger,mellfájás. Ezen kivűl semmi nincs. Bizom benne hogy minden rendben lesz.1éve vártuk hogy sikerüljön,ha már itt van csak nemfog cserbenhagyni :)
2013. márc. 7. 08:18
13/14 anonim válasza:
akkor szerintem nincs itt semmi baj, egyszerűen még picit várni kell, míg több látszik. kitartás!!!
14/14 A kérdező kommentje:
nah voltam dokinál. 6hetet állapított meg és minden rendben volt.most jelenleg 9hetes múltam :)
2013. ápr. 5. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!