Az természetes ha fáj a baba rugása?
hajaj... néha olyanokat rúg, hogy szabályosan felnyögök- párom meg ugrik, hogy megyünk szülni, pedig nem :)
41 hkm
könnyű, gyors szülést :)
Szia!Igen,természetes... :)
Nekem sokszor annyira fájt,hogy pityeregve könyörögtem a kisfiamnak,pihenjen egy kicsit!Pedig mellső fali méhlepényem volt és még így is nagyon tudott fájni.A pocakon kívül is pont ilyen kis izgő-mozgó. :)
Igen természetes,mivel a babád folyamatosan hízik neki pedig egyre kevesebb a helye..néha nekem is a bordáimat megtalálja elég rendesen,és ráadásul ott vannak a lábai mert már fejvégű,úgyhogy nekem is szokott fájni a mozgása pláne amikor ülök..akkor a bordáimnál az idegeket mindig megtalálja,lent pedig a kis kezével a csípőmnél szokott motoszkálni,na az sem egy kellemes érzés :) Meg amikor a kis buksija nyomja a hólyagomat :) De viszont hiába fáj,olyan jó érzés is egyben,hogy érzem a kisfiamat mozogni odabent :)
31 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!