Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik mostanaban babasodtak es...

Akik mostanaban babasodtak es nyar vegen vagy osszel fognak szulni. Orultok neki, hogy nyaron lesztek pocakosak?

Figyelt kérdés

Ugye kabatos idoszakban nem nagyon latszik a pocak... nem olyan feltuno.

Viszont nyaron kismama rucikban buszken lehet setalni a nagy pocival es mindenki lahatja alldott allapotod. :) Orultok neki? Varjatok mar?

Van aki esetleg fel? Mi lesz? Hogy fogja birni a nagy meleget?

2013. márc. 4. 17:50
 1/10 anonim ***** válasza:

Nekem van már 1 novemberi meg egy augusztusi babám, most októberre várom, megmondom őszintén ezt tartom a legjobbnak. Több okból is, nyáron pont olyan szép terhes hasam lesz/van ami már látszik hogy babás de még nem vagyok elnehezülve és nem gurulok még. Az nyáron nagyon rossz volt a 35 fokban vizesedve stb.

Kabát MÉG nem kell októberben még jól elleszek vastag kardi poncsó ilyesmiben.

Nem sülök meg a szülőszobán illetve utána a gyerekágyon. A gyerekágyi vérzés, gátseb stb. sem olyan kellemetlen ha nincs mellé 40 fok .

2013. márc. 4. 17:54
 2/10 anonim ***** válasza:

En mar nagyon varom...elvileg szeptember 28 a varhato nap vagy oktober eleje. :))

Alapbol orulok, hogy ott van, teljesen mindegy milyen idopontban erkezik:) biztos nehezebb lesz nyaron, vagy ki tudja... Telen a sok ruha biztos idegesitene a nagy pocakkal... Sok ruha, meg minden. Nyaron szellos ruha, de biztos nagyon meleg:) alig varom:))

10+3hkm

2013. márc. 4. 17:58
 3/10 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én is októberre vagyok kiírva és nagyon örülök neki... nagyjából azok miatt amit az előttem hozzászóló is leírt. (sőt, még meg is nyugtatott, hogy jó ez így... nekem most lesz az első babám :))

mióta megtudtam, hogy babám lesz, azóta azon kattogok, hogy mikor tudom majd mutogatni!! :) úgyhogy én tényleg nagyon örülök

a meleg ellen meg legfeljebb bebújok a hidegbe

kellemes babavárást

2013. márc. 4. 18:02
 4/10 anonim ***** válasza:
75%

Szia, én augusztus elején vagy július végén szülök majd remélhetőleg :D Sajnos tavaly július 20án bent feküdtem a nőgyógyászaton 4 napot, mert elvetéltem, és azt hittem megmarom magam a hőségben... Görcsöltem nagyon, izzadtam mint egy ló.. Nekem annyira nem volt szimpatikus ez az évszak ilyen szempontból...

De így jártam idén is pont akkor fogok bent feküdni, ha választhattam volna akkor októberi lenne :D

Én félek tőle, mert alapból hajlamos vagyok vizesedni, szóval szinte 100%, hogy tiszta víz lesz mindkét lábam..

Annak viszont örülök, hogy lassan elhagyom a télikabátot, mert már külön erre nem akartam volna költeni.. igaz már most úgy feszül rajtam, mintha szét akarnának szakadni a gombok... de már kibírja :D

Ettől függetlenül már nagyon várom.. és lehet csúnyán hangzik, de főleg azt, hogy vége legyen... sajna nekem minden panasz előjött eddig ami előjöhet a terhesség folyamán..

18 hkm

2013. márc. 4. 18:08
 5/10 anonim ***** válasza:
Oktober vegere - november elejere varom elso gyermekem. Az elso hozzaszoloval mindenben egyetertek! Es mire indul a hozzataplalas friss zoldsegek lesznek, es kov nyarra talan mar az alakunk sem lesz olyan veszes. Szoval szerintem szuper! :-)
2013. márc. 4. 18:30
 6/10 anonim ***** válasza:
Mi szeptember 12re várjuk a babánkat!Két vetélés után nekem teljesen mind1 volt, h mikor születik!Kibírom a 40 fokot is érte!Én már most lese tudom tagadni, h babát várok, pedig első baba és még csak 12 hetes múltam!:) Imádom, h látszik és nyáron is imádni fogom :) Én nem félek egyáltalán, a szobában hűs van, kibírható a 40 fok :)
2013. márc. 4. 18:47
 7/10 anonim ***** válasza:
nekem van már egy november végi lányom, kellemes volt a terhesség mert nyáron még a pocim nem volt túl nagy. Viszont decemberben babakocsikázni nem volt nagy élmény, de mentünk minden nap. Most augusztus végén szülök, minálunk sosincs kánikula és roppant örülök, hogy csinosan lehet majd megjelenni és gyönyörű időben babakocsizni....
2013. márc. 4. 19:53
 8/10 anonim ***** válasza:
1 vagyok igen ez is lemaradt hogy van jóóó sok hónapunk mire neki kell vetkőzni :) tehát októberben szülünk, aztán elrejt a nagykabát egészen áprilisig:)) És csak utána kell nagyjából formába lendülni:) És a hozzátáplálás is jól alakul, friss barack meggy zöldségek stb.
2013. márc. 4. 20:11
 9/10 anonim ***** válasza:
Én az 5-sel járok egy cipőben, okt vége - nov eleje, és teljesen egyetértek vele!
2013. márc. 4. 20:51
 10/10 Kelemen Szabina ***** válasza:
Én 15 hetes vagyok. Augusztus végére vagyok kiirva de én azt érzem meg lesz már augusztus közepén nagynak mondják az orvosok és remélem nem fogom túlhordani :-) én nagyon örülök hogy nyáron lesz nagy hasam! Laza póló legging papucs tökéletes lesz. Nekem most kezdett el nőni a hasam kicsit. Első baba. Félek a szüléstől még sose varrtak, de már várom. Mrg azt is hogy megmozduljon:-)
2013. márc. 5. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!